TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Ikä, koko ja näkö (Drago 2005-10-17 22:20)

Sopiiko Ikä, koko ja näkö

Tapani
2005-10-18 19:28

Niin.. kas kun minä haen myös niitä vähemmän hyviä. He ovat mukavia, hauskoja, kilttejä, huumorintajuisia tms. Joskus haen jotakuta aloittelevampaa.. tiedän etten saavuta täydellistä tanssinautintoa hänen kanssaan, mutta minusta on mukavaa nähdä toisen ilahtunut hymy.

Lisää vaihtoehtoisia kriteerejä joista en ole yhtään varma että ne ovat ylevämpiä kuin hakeminen ulkonäön perusteella. Haet siis mukavia ihmisiä koska saat sillä itsellesi hyvää mieltä. Etkö yhtään häpeä sitä, että syrjit ihmisiä jotka eivät ole mukavia ja joilla on nyrpeä ilme?

Huomaa, että minä en sinänsä kritisoi sinun kriteerejäsi valita tanssiseurasi. Minusta ne eivät vain ole sen kummempia kuin valitseminen ulkonäön perusteellakaan. Ne ovat vain erilaisia.

Ja jos tosiaan pelkkä ulkonäkö riittää.. niin ei silloin olla tanssimassa.. Kyllä silloin haetaan jotain muuta kuin tanssiseuraa.

En oikein keksi mikä moraalinen ongelma tässä on. Ok, jotkut siis hakevat tansseista jotain muuta kuin tanssia. Tällä on lavatansseissa varsin pitkät perinteet enkä muutenkaan näe siinä mitään vikaa.

Tämä kauniiden hakeminen on ihan yleinen ilmiö.. Yleinen näky: +40v. suht. koht. hyvä tanssijamies, joka hakee poikkeuksetta paikan nuorimpia ja sievimpiä tyttöjä.. täysin riippumatta tanssitaidosta.. ja kysymys kuuluu, mikähän mahtaa olla herralla mielessä? Tanssinautintoko..? Tuskinpa vaan. Sääliksi käy näitä uoria tyttöjä.. ja iljettää ko. mies.

Kaipaavatko nuo naiset sääliäsi? Ehkä heistä on hauskaa tanssia hyvän tanssijamiehen kanssa. Ehkä muutamat jopa pitävät vanhemmista miehistä. Jos kummallakin osapuolella on hauskaa niin mitä vikaa siinä on? Ja jos ei ole niin se on luultavasti kiinni muusta kun miehen iästä kuten huonosta käytöksestä.

taidan olla ronkelia sorttia tai muuten vaan kummallinen, mutta minusta poikkeuksellisen (lue: silmiinpistävän) komeita miehiä lavoilla näkee kumminkin aika harvoin.

Poikkeuksellisen komeat miehet eivät olisi poikkeuksellisen komeita jos heitä olisi paljon.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu