TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Oletko käynyt Aaltosten kurssilla ? (Mieluummin tanssimaan kuin lenkille 2005-09-20 15:18)

Valikointi ?

Suke
2005-09-21 14:21

Omat kokemukseni Aaltosten tanssikursseilta ovat 9v.ajalta ja monenlaista kurssia on nähty. Pääosin voisi sanoa, että parinvaihto kyllä toimii, mutta ehkä alkeissa tapahtuu eniten oikomisia. Joskus on sama daami osunut kohdalle jo 4-5 vaihdon jälkeen. En osaa sanoa, toimisivatko vaihdot paremmin, jos miehet siirtyisivät seuraavan daamin luo. Parit, jotka eivät halua vaihtaa, eivät saisi myöskään olla ringissä sotkemassa systeemejä.

Aika paljon alkeiskursseilla Oulussa on konkaritason tanssijoita apuopettajina (viejinä)ja se johtuu suuresta naisenemmistöstä. Kokeneimmille viejille tuo on mielestäni myös hyvää harjoitusta tanssia aloittelijoiden kanssa.

Monta kertaa kurssipaikan koko on liian pieni kurssilaisten määrään nähden ja varsinkin harjoiteltavaa lajia ajatellen. Rovaniemen keskiviikkokurssit ovat tosi suosittuja, esim. fuskussa saattaa olla n.250 kurssilaista. Onneksi siellä on tilava sali, johon mahdutaan mukavasti.

Terkkari1 mainitsi Oulun kurssien ongelman konkaritason suhteen. Olen samaa mieltä, mutta ehkäpä opettajille on hankala tilanne joutua ilmoittamaan kurssimaksun maksaneelle, ettei hänen paikkansa oikeastaan vielä ole konkaritason porukassa. Joku jatkotaso lisää ehkä vähentäisi ongelmaa.

Kirjoittajan avainsanat: aaltosten kurssit

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu