TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Hietasaaressa (Helsinkiläinen 2005-09-14 11:58)

Hietasaaressa

Helsinkiläinen
2005-09-14 11:58

"Kesän" tanssimatkailuni vei minut 10. päivä (viime lauantai) tutustumaan Hietasaaren Tanssimajakkaan Ouluun. Sisäänkäynnistä pidin eniten :) Isohko porttirakennus ja sitten ulkotulia tanssipaikalle vievän tien molemmin puolin. Ensimmäisenä tuli ulkopuolella seistessäni mieleen sirkus, kun oli vaikka minkäväristä lamppua ripusteltu siihen ulkoseinustoille - hauskan ja iloisen näköistä oli kyllä.

Paikalta löytyi tanssisali, jonka yhteydessä jonkinlainen baaritiski/kaksi? - eipä kuitenkaan näkynyt juopuneista ensimmäistäkään. Ilmainen vesipiste oli narikan vieressä, merkkaustussilla ja mukihyllyllä varustettuna :). Vesipisteen vierestä pääsi karaoketilaan - ei mikään "luola", vaan suht valoisan näköinen paikka. En nyt ehtinyt enempiä tutustua, mutta kyllä sielläkin ihmisiä oli.

Lattia oli hiukan pienempi(=keskikokoinen?), kuin millaisen käsityksen olin saanut tämän palstan teksteistä, mutta hyvin siellä mahtuivat kaikki menemään. Finlandersin musiikki on "aina hyvää", mutta pikkuhiljaa alkaa tuntua, että on kuullut kaikki samat kappaleet kymmeniä kertoja. Lattia taisi olla hieman liukas vielä puoleenväliin iltaa, mutta eipä tähän liukkauteen kuitenkaan huomio ehtinyt pidemmäksi aikaa jäädä, kun tanssittua tuli kuitenkin ihan kohtuullisesti(=reilu puolet). Ulkoparketilla oli varsin mielenkiintoista pyörähdellä höyryn noustessa tanssijoista viileässä illassa.
Muutamia uusia bongeja ja paljon vanhoja.. kiitokset tuli varmaan jaeltua jo paikan päällä. Paikalle uudestaan parin viikon kuluttua :)

Ai niin, majoitukselle plussat :P *Suosittelee kaikille palstalaisten majoitusta* (täältä saa siis hyvin, sekä mukavaa majoitusta)

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu