TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Masentavat Finkkutanssit (Päivi 2005-09-11 11:03)

Masentavat Finkkutanssit...

Tapani
2005-09-11 16:41

Luonnollisesti, mitä korkeammalle kipuaa pyramidissa, sitä vähemmän näitä onnistumisen elämyksen tuottajia yksinkertaisesti on, ei niitä osu varmaan edes jokaiseen iltaan.

Jossain määrin pitää paikkaansa, mutta ainakin omalla kohdallani tanssista saamani kokonaishuvi on aina kasvanut sitä mukaa kun olen kehittynyt paremmaksi tanssijaksi. Nappitansseja ja -tanssitettavia tulee vastaan harvemmin, mutta ne ovat sitten vastaavasti niin nautinnollisia että laatu korvaa määrän. Tanssinautinnosta on löytynyt tasoja joita aikaisemmin en ole kokenut. Voisi kuvitella, että tanssinautinto olisi suhteellista ja että omiin taitoihin nähden loistavasti onnistunut tanssi aloittelijana olisi suurinpiirtein yhtä hauska kuin loistavasti onnistunut tanssi kokeneempana, mutta omalla kohdallani näin ei näyttäisi olevan. Parempi tanssi on selvästi hauskempaa ja vastaavasti keskinkertaisempi tanssi on suurinpiirtein yhtä hauskaa kuin se oli silloinkin kun en pystynyt muuhun. Tottakai tietoisuus siitä että muutakin on olemassa on jonkin verran himmentänyt keskinkertaisen tanssin viehätystä, mutta ei lähellekään niin paljoa että hetkeäkään katuisin taitojen karttumista.

Tämä on oma subjektiivinen kokemukseni tanssista nauttimisesta ja taitojen karttumisesta ja muilla voi hyvin olla erilaisia kokemuksia.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu