TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kisarannassa ... (Kikka 2005-09-04 17:48)

Kisarannassa ...

Foksahti
2005-09-04 19:52

...myös ruuhkatansseja vältellen. Ja hyvin tuntui valinta osuneen. Paikalla oli mukavasti oikein hyviä tanssitettavia ja tilaa oli juuri sopivasti. Tosin paitoja olisi saanut olla mukana useita.

Tähän asti olen vain lueskellut näitä palstoja aika ajoin, mutta nyt kun aloitin tämän kirjoittelun, niin en voi olla kommentoimatta palstalla oleviin kommentteihin.

Esim. Kisarannassa käydessäni en huomannut mitään erityisiä "nurkkia" vai liekö niin että en osaa niitä etsiä. Tosin olinhan siellä vain tanssimassa (4h, joista 1 setti huilia), enkä tekemässä joitakin havaintoja, vaikka palstan juttujen pohjalta katselinkin hiukan eri kantilta.

Jotkut tuntuvat valittelevan, että jos hakee/tulee haetuksi "alempitasoista" tanssijaa, niin oma taito kärsii. Tosin mielestäni on aika hassua olla siellä rivissä haettavana ja hakea rivistä jos näin ajattelee (onko tämä sitten se nirppa?). Tähän varmaankin on sitten se lääke, että kannattaa lähteä sillä omalla tanssiporukalla liikkeelle jossa kaikilla on parit paikanpäälle tullessa ja sitten vaihtelevat pareja keskenään, niin ei luulisi muita häiritsevän jonkun osaamattomuus ja sitten niillä "vähenpitaitoisilla" ei olisi mahdollisuutta tulla hakemaan, koska on jo pari. Samalla voisivat harjoitella niitä omia kuvioita aidossa lavatunnelmassa. Ymmärrän hyvin tämän taitotason taantumisen, varsinkin jos tähtäimenä on kilpatanssi.

En osaa asettaa itseäni taitotasoltani mihinkään erityiseen ryhmään, mutta polkkaa ja masurkkaa en ole tanssinut, paitsi tuolla Kisarannassa masurkkaa nyt ekaa kertaa naisten haulla daamin kanssa joka ei myöskään osannut masurkkaa, siinähän sitten pompittiin, mutta ihan hauskaa silti oli. Ja vielä sattui kohdalleni sellainen daami jonka kanssa tangon taipuis siten, että en ole kuvitellut olevankaan, (taidan jäädä kaipaamaan sitä tunnetta) sillä voipi olla että se oli täysin ainutlaatuista ;)

No eipä sitten muuta. Ei ollut tarkoitus mitään romaania tehdä, mutta kait tää on parempi kuin olla kirjoittamatta. Kiitos kivasta illasta kuulunee kaikille paikalla olijoille.

Kirjoittajan avainsanat: Kisaranta, nirppa, nurkka

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu