TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tanssia tänään tv 2:lla (Päivi 2005-08-15 12:18)

Rowlit telkkarissa - rytmihäiriöitä

Pixu
2005-08-18 9:55

Taidan olla vähän myöhässä kommenteissani, mutta täältä tulee kumminkin.

Olikohan muuten ohjelmaan heitetty väliin irtoklippejä, jotka eivät kuuluneet juuri siihen kohtaan, kun välillä näytti siltä, että useammat erittäin hyviksi tanssijoiksi tietämäni tanssiparit tanssivat epärytmiin!

Aivan saman huomion tein - olen sitten rytmitajuton tai en. Olin myös huomaavinani, että yhden tanssikappaleen aikana yleisö oli melko vaihtelevaa. Näytti siltä, että tansseja oli mixattu enemmänkin. Pala sieltä toinen täältä. Pääosin mentiin tahdissa musiikin ja tanssijoiden liikehdinnän suhteen, mutta pari silmiinpistävää poikkeamaa oli - ja kyse ei todella ollut tanssijoiden huonosta tanssitaidosta.

No ohjelma oli muuten KIV'iä parempaa katsottavaa. Tanssikansa oli mielestäni tilaisuuden mukaista - osa vain musiikkia kuuntelemassa ja fiilistelemässä - osa ihan oikeesti tanssimassa. Paremmuus näkyi ikäjakaumassa - lähempänä tavanomaista tanssi-iltaa. JA LISÄKSI: Kamera EI haahuillut aavemaisesti tanssikansan yllä kuten KIV nauhoituksissa. Nyt näki, että tanssijat liikkuivat - ei siis perinteistä paikallaan seisomista, joka on KIV-kammotukseni suurin syy.

Kirjoittajan avainsanat: KIV, Rowlit, TV-tanssit

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu