TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kerrankin hyvät tanssit Tulenliekissä (Jivetär 2005-08-15 10:32)

Taas hyvät tanssit Tulenliekissä

Humutyttö
2005-08-16 19:54

Jo toisen kerran tänä kesänä Tulenliekissä ja taas oli hyvät tanssit. Kokemuksia aikaisemmilta vuosilta ei ole. Vaihtoehtona perjantaille oli tanssit lähilavalla tai tanssimatkailua Savon suuntaan. Ei auttanut kuin matkaan lähteä vaikka työpäivän/viikon päätteeksi ajomatka melkeinpä kauhistutti.

Levyjen vielä soidessa seurasin muutamia tanssivia pareja. Jotenkin jo siinä vaiheessa tunsin, että tanssi-iltahan tästä tulee. Oma tanssin ilo kai alkoi pulpahdella pintaan. Pian pääsin itsekin parketille ja se oli siinä! Tanssin iloa ylimmillään! Yllätyin, että paikka ei ollut aivan tupaten täynnä, joten tanssitilaa riitti meille kaikille. Ulkolava oli myös ahkerassa käytössä.

Tansseista tuttuja ympäri Suomen tunnistin paikalla olevan. Hyviä tanssijoita oli liikkeellä runsaasti. Hyviä tanssittajia osui omalle kohdalle toinen toisensa jälkeen. Sekahaku/naistentunti takasi, että aina halutessaan pääsi parketille. Nautinto oli tanssia niin monen erittäin hyvän viejän matkassa.

Muutama mies kehui miten paikalla on runsaasti hyvin tanssivia naisia, mutta niin oli miehiäkin. Muutenkin tunnelma oli loistava. Väki suorastaan nautti illasta. Finlanders säesti mainiosti tuota iltaa. Muutamia oikein tanssin helmiä osui kohdalle kuten sambat erään nuorukaisen kanssa. Vaikka aluksi tunnustin etten osaa sambaa. Sanoin kuitenkin, että "kokeillaan". Kovin näytti kaveri empivän ja ehdin jo ajatella rukkasia. Niin hyvää oli kaverin vienti, että sambaahan siinä tanssittiin ja hauskaa oli. Monta, monta muutakin hienoa tanssielämystä sain matkaani.

Olin ajatellut lähteä puolilta öin kotimatkalle, mutta tuhkimoita en onnistunut tekemään. Kello lähenteli jo yhtä, kun ajantaju palasi. Ei kuitenkaan hätää, sillä oma kurpitsavaunu yhä odotti parkkipaikalla.

Täyden kympin ilta!

Kirjoittajan avainsanat: Tulenliekki

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu