TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kosteaa poutaa Kisiksessa... (Vanhapoika 2005-08-14 11:19)

Kosteaa poutaa Kisiksessa...

Susanna
2005-08-14 16:50

Kosteaa poutaa oli tosiaankin Kisarannassa. Paidanki joutui vaihtamaan kertaalleen, mutta ei sekään hetken kuluttua auttanut enää. Myöhemmin illan mittaan vasta, kun ilma pihalla viileni niin pihalla käynnistäki oli hyötyä.

Eija Omegansa kanssa on kyllä ihan omaa luokkaansa. Jo pelkkä seisoskelu ja kuuntelukin tuo nautinnon.

Käyntini oli vasta toinen ko. paikassa ja taukoa kertyi neljä vuotta. Eija ja Omega lopulta päätöksen Kisarantaan lähdöstä saivat aikaan, kun he olivat Särkällä jokin aika sitten ja kun siellä ilta meni melkeinpä seisoskelun puolelle, kun naisia oli paljon ja kasvot entuudestaan kävijöille ei niin tutut. Tätä vielä lisäsi se, että BONG Jerryjee lupautui toimimaan "eväänä" osittain illan aikana. Suonette vakkarikävijät anteeksi, että hän ei ollut haettavien joukossa kauhean paljoa. Kiitokset siis Jerrylle mielettömän paljon slovareista, tangoista, buggasta, fuskusta, valsseista ja cha chaasta (jäiköhän jotain pois).

BONG Kristoffer (vai miten sen tulisi kirjoittaa), ollaankin jo ennestään kasvotuttuja lavoilta, myös tuolta em. Särkästä Eijan tahdeista, mutta nyt vasta ehdin hakea naistenhaulla hitaalle valssille.

BONG Teekkari, nyt sai äänikin kasvot, kun järjestit taannoin kimppakyydin mulle Tampereelta Särkälle. Kiitos ihan mielettömästi fuskusta, jolle hait. Tuli taas uusia kuvioita, niin Jerryltä kuin sultakin päähän sulatettaviksi ja enpä ole taivutuksistakaan tiennyt, että niitä fuskuun voi tehdä. Mut enpä ole liiemmälti kursseja käynytkään. Lisäksi erityisikiitokset naistenhaun tangoille, kyl täytyy todeta, että kyl se tango on mun sieluani repimässä koko ajan enempi mukaansa, liekö "kotikenttäetu" vai mikä.

Lisäksi oli pari tuttua kasvoa muitakin, "mustavalkokenkäinen" mies, jonka kanssa jo kerran aiemmin Särkällä ensiaskeleet otettiin ja yksi mies, jonka kanssa Kankaanpään Venessjärven sunnuntaitansseissa Yölinnun tahdeissa lavalla tanssahdeltiin. Suuret kiitokset myös heille.

Joukossa näkyi myös yksi vanhempi mies, jonka kanssa taannoin alkukesästä tanssittiin buggaa Pitkän Jussin naistentansseissa, mutta naistenhaulla en löytänyt silmiini kyseistä miestä.

Jos joku jäi minut tunnistaneena ja tanssittuaan kanssani huomioimatta, niin kiitokset myös hänelle.

Ilta oli siis tosi hiostava, mutta kaikki edestakaiset 400 km olivat sen arvoisia. Autossain on aina peitto ja tyyny siltä varalta, jos väsymys pääsee yllättämään. Niin paljon on jo tuota Pohjanmaa-Hesa väliä töiden puitteissa tullut tahkottua, että ei halua hirvipäiden kanssa tehdä suurempaa tuttavuutta väsymyksen vuoksi. Eilisilta antoi kyllä niin paljon energiaa, että väsymystä ei ollut vielä kotiinkaan päästyä, nukkumaan n. klo 5.30

Ja takuulla tuun vielä uudelleen, kun koko tanssiura on vasta ihan aluillaan ja opetteluvaiheessa ja innostus on kova.

Seuraavana onkin sit vuorossa keskiviikkona Pavi, kun Hesassa taas työreissulla. Ja taas pääsee (arg.) tangoilemaan, toivottavasti, jos joku on ilman paria.

Kirjoittajan avainsanat: Kisaranta, Kangasala, särkkä, Punkalaidun

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu