TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Ei nirpat häirinny... (Jerryjee 2005-08-11 1:51)

Koko- ja/vai pituusero

Jora
2005-08-12 16:50

..nainen menee sen miehen kädenali eikä omansa, tällöin pari ei mene toisistaan liian kauas ja naisen ei kuuluisikaan kättä nostaa otsa-aluettaan korkeammalle

Minulla tästä on toinen käsitys. Nainen nenee sekä oman että miehen käden alta. Tuota liiallista etääntymistä tulisi kyllä välttää. Ainakin pyöriessään naisen olisi luonnollista pitää kätensä niukasti päänsä päällä, pyörimisakselin kohdalla. Toisaalta pelkkä kädenalimeno voi olla näyttävää tuolla otsakorkeudellakin (vaatinee kädeltä notkeutta, jos pitää samalla ryhdin kasassa). Tästä tulee mieleen taitoluistelijoiden piruetti, jossa tytöllä on ote päänsä yli luistimestaan, nättiä se on.

Kommenttina tähän ketjuun, kun kokokeskustelu muuttui taas pituuskeskusteluksi. Monilla naisilla ei tunnu olevan erityistä haittaa selvästi pidemmistä miehistä. Omat havainnot pitkien miesten suosiosta erityisesti (ravintola)naistentansseista tukevat tätä. Lyhyempiäkin kelpuutetaan ehkä hiukan varovaisemmin. Ei minuakaan pitempi nainen haittaa "henkisesti", jos kokonaisvaikutelmana nainen on se hennompi osapuoli.

Toki jos mies on erityisen lyhyt, hänen on pakko "hyväksyä" pidemmät, jos yleensä aikoo tanssia harrastaa. Tiedän tästä loistavia esimerkkejä.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu