TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Ei nirpat häirinny... (Jerryjee 2005-08-11 1:51)

Pakittajat naistentansseissa - ?

Jora
2005-08-12 13:05

Tuo miesnäkökulma kyllä kiinnostaisi.

Ainakin Jerryjeeltä näyttää tulleen tähän avoin mielipide, mikä muistuttaa pitkälti omaa käyttäytymistäni. Pakkeja ei tule helposti ensimmäisellä kerralla. En usko, että mitään pakkiautomaatteja on olemassa. Tietysti henkilökohtainen kokemus on voimakas jokaisen tapauksen suhteen. Useampia vuosia tansseissa käynyt kyllä oppii tämänkin ilmiön hyväksymään ja välttelemään pahimpia tapauksia. Eihän pankkiautomaatistakaan saa mitä tahansa.

Naistentansseissa kärsin tavallista enemmän pikkupojan asemaan joutumisesta. Jos kaksikin selvästi kookkaampaa hakee peräkkäin, seuraava voi jo saada pakit, ja piileskelyhalut lisääntyvät ja kotiinlähtö on edessä, jos yhtään potentiaalista hakijaa ei ole enää paikalla.

Olen miettinyt sitäkin mitä tapahtuisi, jos minäkin kasvaisin fyysisesti isoksi. Muuttuisiko käyttäytymiseni "myönteisemmäksi" kookkaita kohtaan? Ei välttämättä. Se "oppi" jonka on saanut jo hyvin nuorena, ei ehkä muuttuisi. Näin ajatellen voin edes jotenkin ymmärtää, miksi jotkut naiset hakevat selvästi pienempiä. Olisi mukava kuulla, mitä naiset ajattelevat itseään selvästi pienemmistä miehistä?

Ei minulla ole mitään isokokoisia naisia vastaan ihmisinä (kukin toteuttaa toiveitaan), mutta tunnen vaan itseni todella noloksi heidän seurassaan (siis intiimissä seurassa).

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu