TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kuka on kuka Valasrannan treffeillä (Janne83 2005-08-04 21:23)

Valasranta 6.8

Helsinkiläinen
2005-08-07 22:14

Kesän alussa tuli käytyä ensimmäisen kerran paikan päällä ja eipä silloin kovin kummoiset fiilikset paikasta jäänyt - Toisin oli eilen.

Paikalle tultiin 20.40 autolla, Kanelin&Valssimiehen toimiessa ystävällisesti kuskeina. Pienimuotoiseen tapaamiseen saapui n. 10 palstalaista, joista pari uuttakin tuli bongattua. (Jääpuikko, H-loore, Salsapoju, M_F, Jansku, Valssimies ja mahollisesti vielä pari muuta :D - Myös kiitos asianomaisille tanssista.)

Lattia loisteli vielä tyhjyyttään kun bändin pojat aloittivat valssilla. Itsekin jäin ovensuuhun ihmettelemään, kunnes Drago minut siitä pois korjasi.

Olivat levittäneet jotain kummaa jauhoa, jostain syystä kuitenkin vain yhteen kohtaan? Siinä sitten yritettiin pitää valssia kasassa, kaiken pidon kaikottua kengistä. Sittemmin yritin väistellä tuota aluetta. Tuotti vielä tuplasti ongelmia ensimmäisissä fuskuissa; karkasi homma välillä aika improvisoiduksi hyppimiseksi, kun jalat kirjaimellisesti katosivat alta :).

Meni puoli iltaa tuttujen ihmisten kanssa siinä "terassilavalla", joka ei ainakaan turhia luistanut - toisaalta hyväkin asia. Siinä oli myöskin mukavan viileä ja vaikka tila olikin paikoittain täyttä, kaikki tanssijat osasivat taitavasti tehdä itselleen ja toisille tilaa.

On se kyllä harmi vain niin, ettei niitä Turun Nuoria Kaunottaria uskalla edes lähestyä, kun pelkää pakkeja jo valmiiksi. Toisaalta, olen itse suurinpiirtein saman ikäinen ja se olisi sikäli luontevaa, mutta kai vain tottumiskysymys(nuoret tytöt lavalla uusi ilmiö minulle). Päädyin siis hakemaan enempi tuttuja ja sitten vähän "aikuisempaa" tanssiväkeä, tosin parilla poikkeuksella(,sori, oli pakko :D).

Musiikkipuoli pelasi ihan mainiosti, tosin kerran jomman kumman bändin laulaja unohti sanat kesken rokkia, mutta onneks taustalla soittaneet eivät keskeyttäneet soittoaan samalla :)

Entisiä ja uusia(tanssinet) tuttavuuksia tuli tanssitettua vissiin suurimman osan iltaa, mutta mahtui joukkuun myös uusiakin kasvoja, suurin osa jopa oikein mukavia, sekä hyviä tanssijoita tietysti :) Erityisesti jäi mieleen tyttö, joka tykkäsi harrastaa "hovikumarruksia" tanssimme päätteeksi - kiitos :D

Kiitos myös (koti)matkaseurasta uudelle palstalaiselle, jonka nimimerkkiä en tosin vielä tiedä (ei paljastanut :D).

Seuraavan kerran paikalla sitten 27. pv, jolloin on ns. järvitanssit :).

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu