TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Vimpelin Kisaranta -huh huh... (Sokkisha 2005-08-07 11:45)

Vimpelin Kisaranta -huh huh...

Sokkisha
2005-08-07 11:45

Tuli käytyä ensimmäistä (ja viimeistä!) kertaa Vimpelin Kisarannassa. Paikalla musisoimassa oli Janne Tulkki yhtyeineen. Tästä ei sinänsä mitään erikoista mainittavaa, mutta itse PAIKKA! Voi voi...

Kisaranta mainosteli paikallisissa lehdissä kauden avajaisiaan: "Kisaranta on viime aikoina ollut erityisesti nuorten suosiossa..." -lähdimme paikalle odottavin mielin kun pohjanmaan pienillä maalaislavoilla ei ole kauhean paljon nuorta porukkaa näkynyt, ainakaan niissä missä itse ollaan kuljettu. Kisarannan "nuorten suosio" oli kyllä vähän muuta kuin mitä me odotettiin; nuoria tosiaan oli pilvin pimein, mutta tanssivaa, fiksusti käyttäytyvää nuorisoa ei vaan pahemmin paikalla näkynyt. Paikka tuntuukin olevan nuorten ja teini-ikäisten kaljoittelu/bilepaikka koska kylälllä ei varmaan ole niille muuta paikkaa. Koko illan juostiin tanssilattialla pitkin ja poikin kaljapullot kädessä, räyhättiin ja riehuttiin... kaljaporukat pistivät välillä permannolla pystyyn oman pikku "tanssiringin" jossa hypittiin ja huudettiin ja kalja roiskui... huutava ja riekkuva nuoriso oli pitkin iltaa häiriöksi tanssijoille, sellaista kovaa liikennettä jatkuvasti keskellä lattiaa. Humalaisia aivan KÄSITTÄMÄTTÖMÄN paljon lavalla, poikkeuksellisen paljon täysin pystyssä pidettävää porukkaa ja kaatuilijoita.

Lattialla täydellinen örvellysmeininki ja sekasorto kun kukaan ei piitannut minkäänlaisista liikennesäännöistä, juopot tryykäsivät selkä edellä takaperin kuin panssariautot ja ulkokehällä paikallaan jutkuttajia...ilmeisesti moni niin humalassa ettei päässyt eteen eikä taaksepäin... Olutta lainehti lattialla ja isoja paperi-, ym. roskia vaikka kuinka paljon eikä kukaan siivonnut/kerännyt niitä pois.

Itse lattia olikin sitten piste ii:n päälle; siellä täällä yllättäviä ylä ja alamäkiä ja paikoin lattia niin kulunut ettei mikään luistoaine auttaisi. Jonkunlaisia pykäliäkin lattiasta löytyi erityisesti hidasta valssia mentäessä meinasi kompastua näihin "portaisiin". Luisto oli käytännössä suunnilleen kuin asfaltilla olisi tanssinut suuressa osassa lavaa.

Kun lähdettiin viimeisten valssien jälkeen pois, oli näky pihalla kuvottava: joka puolella sotkua, roskia, kaljapulloja rikottuina ja heiteltyinä mahdottomat määrät niin että sai katsoa mistä käveli ettei astunut kuseen tai oksennuslätäkköön. Teini-ikäisiä pihat täynnä kuin rokkifestareilla. Muutenkaan koko iltaa oli vaikea hahmottaa tanssi-iltana, vaan paremminkin kuin jonkinlainen sekoitus tanssi-iltaa ja provinssirokkia kaikine sikailuineen. Järjestysmiehiä oli paikalla paljon mutta kukaan ei puuttunut siihen tramppaamiseen lattialla ja häiritsevään mekastamiseen mikä pilasi koko illan.

Ai niiin! Taukomusiikista vielä sen verran että sitä tuli paljon kun toista orkesteria ei ollut. Musiikki oli huonosti valittua, lähes 90% foksia, siitäkin suuri osa poppimaista, huonosti tanssittavaa foksia, ihan kuin diskoa. Eipä ihme että "paikka on nuorten suosiossa"...

Tehtiin myöhästynyt uudenvuodenlupaus:

Ei enää koskaan Vimpelin Kisarantaan!

Kirjoittajan avainsanat: Kisaranta, Vimpeli

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu