TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Unelmavävyjä, totta tosiaan (Pentu 2005-08-04 2:42)

Kisarannasta

Humbuugie
2005-08-05 13:08

Minä voin vahvistaa Kikan havainnot. Aikaisemmin Kisarannassa oli todella hyviä tansseja. Pari vuotta sitten tanssit huononivat kertaheitolla. Itse epäilen syyksi lipun ja puffetin hintojen tuntuvaa nostoa, joka harmitti ihmisiä ja aiheutti kerjäämiskierteen. Se taas väsytti talkoilla mukana ollutta henkilökuntaa, jolloin ei ollut enään kenelläkään kivaa ja paikan vakikävijät äänestivät jaloillaan.

Tanssien järjestäjän vaihtumisen ja uudistusten myötä tilanne nollautui ja vähitellen on muodostunut uusi kantapeikkojen joukko. Jos kehitys jatkuu tällaisena, niin kohta Kisis on taas oma itsensä, mukava vaihtoehtoinen olohuone.

Noita muita kommentteja lukiessa tuli vielä mieleen, että valistunut kantapeikkojen joukko helpottaa myös uusien ja vierailevien tähtien tanssiin pääsyä. He kun ovat ainoita, jotka tietävät ketkä ovat uusia naamoja ja voivat viedä "koeajolle" myös oman kohderyhmänsä ulkopuolisia henkilöitä perusflaksin siitä paljoakaan kärsimättä.

Eniten tälle kesälle tehdyistä uudistuksista odotin sekahakualueesta. Idea on mielestäni loistava, mutta sen toteutus ontuu pahasti. Sen kun jollain opilla pystyisi vaihtamaan "seurustelu- ja hakualueeksi", jossa olisi juottopiste, mahdollisuus jäädä heittämään läppää ja josta ihmiset sukupuoleen, ikään ja ulkonäköön katsomatta uskaltaisivat tulla hakemaan, niin a-vot.

Kirjoittajan avainsanat: Kisaranta, kantapeikko, tanssiinpääsy

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu