TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Lista: Riutan arkitanssit. Parannusehdotuksia? (14 vastausta) (Päivi 2005-08-04 11:31)

Riutan arkitanssit. Parannusehdotuksia?

Candice
2005-08-04 11:35

Kuulostaa hyvältä :)

Vuorohaku olisi parempi kuin naistenhaku ja miestentunti. Tosin siinäkin sitten saisi koko ajan kytätä valotaululta että kuka saa milloinkin hakea, mutta ei tarvitsisi kummankaan rutista ettei tanssimaan pääse..

Muutamissa naistentansseissa Riutalla nyt olleena havaitsin yhden pulman vielä, miehiä pitäisi saada lisää (mielellään tanssitaitoisia) mutta siis yleisesti ottaen miehiä lisää. Viimeksi kun olin (en eilen, mutta viikko sitten) niin miehiä oli huomattavasti vähemmän kuin naisia ja penkkirivit oli täynnä naisia istuskelemassa kun ei ollut yhtään vapaata miestä haettavaksi, kaikki olivat tanssimassa eli kilpailu oli todellla kova. Aikaisemmissa naistentansseissa jakauma oli hieman tasaisempi, joten jokseenikin kaikki pääsivät tanssimaan, jopa minä, joka en ole mikään mestarihakija ;) Olisiko siis miehille alennus lipun hinnasta hyvä vai mikä?

Mielestäni arkitansseihin voisi ottaa vain yhden bändin ja taukolevyt (mielellään dj:n soittamana), en kaipaa arkitansseissa kahta bändiä (niinkuin en Kolmilammillakaan) ja jos sillä saisi vaikka hieman lipunhintaa pienemmäksi, niin...

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu