TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Riutan arkitanssit. Parannusehdotuksia? (Päivi 2005-08-04 11:31)

Riutan arkitanssit. Parannusehdotuksia?

Päivi
2005-08-04 11:31

Riutan keskiviikkotanssit vaikuttaa pyörivän tappiollisina.
Mikä saisi SINUT lähtemään Riutan arkitansseihin useammin?

Oma mielipiteeni on, että Riutan arkitanssit voitaisiin siirtää torstaille ja ne voisivat olla vaikkapa vuorohakutanssit.

Torstai olisi keskiviikkoa parempi päivä, koska silloin ei tarvitsisi kilpailla Pavin kanssa (jonka asiakaspiiri on osittain sama kuin Riutan). Ja Särkkä taas imee jonkin verran pohjoisen/läntisen alueen väkeä, varsinkin sitä nuorempaa.
Ämyrillä on torstaisin tanssit, mutta väittäisin, että niiden vetovoima ei ole niin suuri Riutan vaikutusalueella kuin Pavin tanssien.
Tiistaille tansseja ei kannattaisi siirtää, koska aivan lähellä, Mäntsälässä, on silloin tanssit.

Vuorohaulla saataisiin naisille lisää hakuaikaa (perinteisiin tansseihin verrattuna), mutta se ei karkoittaisi kuitenkaan pois naistentanssien karsastajia.

Mikä on sinun mielipiteesi/ehdotuksesi?


Candice 2005-08-04 11:35 =>

Kuulostaa hyvältä :)

Vuorohaku olisi parempi kuin naistenhaku ja miestentunti. Tosin siinäkin sitten saisi koko ajan kytätä valotaululta että kuka saa milloinkin hakea, mutta ei tarvitsisi kummankaan rutista ettei tanssimaan pääse..

Muutamissa naistentansseissa Riutalla nyt olleena havaitsin yhden pulman vielä, miehiä pitäisi saada lisää (mielellään tanssitaitoisia) mutta siis yleisesti ottaen miehiä lisää. Viimeksi kun olin (en eilen, mutta viikko sitten) niin miehiä oli huomattavasti vähemmän kuin naisia ja penkkirivit oli täynnä naisia istuskelemassa kun ei ollut yhtään vapaata miestä haettavaksi, kaikki olivat tanssimassa eli kilpailu oli todellla kova. Aikaisemmissa naistentansseissa jakauma oli hieman tasaisempi, joten jokseenikin kaikki pääsivät tanssimaan, jopa minä, joka en ole mikään mestarihakija ;) Olisiko siis miehille alennus lipun hinnasta hyvä vai mikä?

Mielestäni arkitansseihin voisi ottaa vain yhden bändin ja taukolevyt (mielellään dj:n soittamana), en kaipaa arkitansseissa kahta bändiä (niinkuin en Kolmilammillakaan) ja jos sillä saisi vaikka hieman lipunhintaa pienemmäksi, niin...


Humppis 2005-08-04 11:36 =>

Itsekkäästi tietenkin kannatan keskiviikkoa edelleen (onhan se aiempina kesinä jaksanut vetää), silä torstain naistentanssit Jenkalla ovat minulle taloudellisesti ja käytännöllisesti mukava juttu, kun paikka sijaitsee tasan puolessa välissä matkaa mökiltä asunnolle.

Muille lienee juttu toinen (Sitäpaitsi Jenkan tanssiväen taso on keskimäärin aika paljon alempi kuin Riutan, paitsi joinakin erikoisiltoina -esim. Finkut)

Torstaisin ei todellakan Ämyri oikeiden tanssijoiden mielessä kajastele, mikäli tämän kesän ajalta sieltä lukemaani ja kuulemaani (ja ainoaan komakohtaiseen kärsimysretkeeni sinne muutama vuosi sitten)on uskominen -juntit vallalla siellä.

Ainakin toisen orkesterin poisjättäminen heti alkuun olisi tasannut tappiota tänäkin kesänä. Kahta huippubändiä ei hyväkään talous joka viikko satahenkisellä yleisöllä siedä.


Manjaana 2005-08-04 11:55 =>

Kävisin ehkä jos olisi torstaina... Ehkä..

Torstaisin ei todellakan Ämyri oikeiden tanssijoiden mielessä kajastele, mikäli tämän kesän ajalta sieltä lukemaani ja kuulemaani (ja ainoaan komakohtaiseen kärsimysretkeeni sinne muutama vuosi sitten)on uskominen -juntit vallalla siellä

Kyllä siellä mielestäni on ollut ihan oikeita tanssijoita, ihan niitä samoja, jotka ovat olleet Mäntsälässä, Pavilla ja Riutalla. Useampia sekä Tanssikoulu Kokon että Cometsin veivaajia. Mie nyt kuitenkin tarkoitan miehiä, niitähän siellä tulee katsottua.


Puujalka 2005-08-04 11:54 =>

Samaa mieltä Päivin kanssa. Torstai olisi parempi päivä. Tanssijoita on 'niin' vähän, että keskittäminen kannattaisi tässäkin asiassa. Sama ilta Pavi ja Riutta; ei hyvä. Paikat kun vetää tanssijoita samoilta seuduilta.


Päivi 2005-08-04 12:00 =>

Kommenttia myös siihen hakusysteemiin: Perinteinen? Naisten? Vuoro?


Suvikumpu 2005-08-04 12:02 =>

Vuorohaku ja torstai ja aloitus jo klo 19.


Kastanja 2005-08-04 12:09 =>

Kannatetaan vuorohakutansseja!


Pete P. 2005-08-04 12:07 =>

Kommenttia myös siihen hakusysteemiin: Perinteinen? Naisten? Vuoro?

No ei ainakaan naistentanssit! Vuorohaulle ääni täältä. Ja siis tarkoitan nyt nimenomaan Riutan keskiviikkotansseja (tai mahdollisia torstaitansseja). Jos päivänki saan valita, ni torstai.


Manjaana 2005-08-04 12:14 =>

Vuorotunti tuntui hyvältä, oon siis tottunut ajatukseen hiljalleen ja torstai..


Candice 2005-08-04 13:50 =>

En itsekkään naistentansseja rakasta mutta se on hyvä keino päästä tanssimaan, koska silloin hakeminen (ja tanssimaan pääsy) on itsestä kiinni (suurimmaksi osaksi), vuorohaku sitten toinen hyvä vaihtoehto. Tiedän kyllä monia henkilöitä, jotka tulevat vastustamaan naistentanssien muuttamista, koska ei täällä ole muualla naistentansseja ja joillekkin se on ainoa tapa päästä tanssimaan..

Tanssien aikaistaminen tunnilla ei huonompi idea sekään..


Tony Clifton 2005-08-04 17:47 =>

Minulla ei ole mitään esim. eilisen kaltaisia vähän rauhallisempia tansseja vastaan. Hyvä vastapaino mm. Kolmilammin ruuhkalle. Laatua ja määrää juuri sopivasti.

Yksi tapa saada toiminta kannattavaksi olisi pitää arkitanssit levytansseina. Itse en orkesteria välttämättä kaipaa.

Päivään en ota kantaa, mutta vuorotuntihakua kannatan.


Helsinkiläinen 2005-08-04 20:03 =>

Minut saisi paikalle lähtemään oma/tutun auto.(Siis en omista autoa :D) Ja torstai olisi myös hyvä, sillä perjantaina on lyhyempi päivä töissä, vaikka 07.00 alkaakin..


Tädyke 2005-08-06 13:29 =>

Kiitos Päivi tämän keskustelunaiheen aloittamisesta!

Minulle käy Riutan tanssipäivänä keskiviikko ja torstai yhtä hyvin. Vuorohaku on melkein yhtä mieleinen kuin naistenhaku - varsinkin jos siten saadaan enemmän miehiä paikalle!

Kahta bändiä en todellakaan kaipaa. Hyvä dj. voi monta kertaa olla tanssin monipuolisuuden kannalta paljon parempi ratkaisu kuin pari kallista bändiä.

Toivottavasti kuitenkin Riutan viikotanssit jatkuvat ensi kesänäkin. Ja se oli hyvä, että tänä kesänä kuitenkin palattiin naistentansseihin sen eka kerran jälkeen.

t. Tädyke


Päivi 2005-08-06 13:44 =>

Suvikumpu: "Vuorohaku ja torstai ja aloitus jo klo 19."

Suvikummun kanssa erittäin samoilla linjoilla! Hyvä ja kannatettava lisäys "Suvilta" tuo aikaisempi aloitus!

Olettaisin, että vuorohaku houkuttelisi paikalle enemmän miehiä kuin naisten tanssit. (?)

Yhden bändin taktiikkaa kannatan ehdottomasti minäkin!

Kirjoittajan avainsanat: Riutanharju

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu