TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Raporttia pukkaa: Iloisessa Itä-Suomessa (Hani 2005-07-25 13:47)

: Kaakonkulmalla

Hani
2005-08-01 15:43

Tiistaina jatkettiin siis matkaa via Savonlinna kohti Puumalan kuntaa. Pistohiekan lava ohitettiin vasemmalta ja pian sen jälkeen Lietveden silloilla oli kerrassaan pakko pysähtyä reissun upeimmat maisemat ja ainoat jätskit nauttimaan. Levähdysalueella oli myös kahvio ulkopöytineen, kallion huipulla näköalapaikka ja rantaan johtavat portaat, joten maisemaa pääsi tarkastelemaan useammasta perspektiivistä. Maininnan ansaitsee erityisen siisti saniteettitila.

Señorin ja Señoran mökin liepeille osattiin hyvillä ohjeilla ja loppumutkat ajettiin Samba-Subarun jälkiä seuraten. Ilta ja aamu kuluivat normaaleja mökkitouhuja puuhastellen: syötiin hyvin, kahviteltiin, seurusteltiin, saunottiin, uitiin, saunottiin, uitiin, saunottiin, uitiin ja vähän tanssahdeltiinkin. Ilta oli kaunis ja Hakolahdenselän katselu lääkitsi sielua. Mökiltä lähdettäessä ei hyvästelty, koska pian tavattaisiin Kallioniemessä.

Kallioniemeen osuttiin, vaikka hairahduttiinkin ajamaan Kouvolan keskustan kautta. Kursseiltiin parisen tuntia ja tavattiin jokunen tuttu. Illan tansseissa MLeena ja Jari hoitivat jälleen pitkämatkalaisten isännöinnin kohteliaan anteliaasti, mutta maksamme pian velkaa. Itse pidän kyllä siinä määrin vauhdikkaammasta musiikista jos kohta kohtuullisesta määrästä tangojakin, että vaikkakin illan musiikillinen anti oli käypää kuriositeettina niin ihan joka viikko en osallistuisi tansseihin, joissa käytännössä joka toinen pari on tangoa. Saatiinpa toki illan päätteeksi kiva bugg-pari encorena. Mutu oli ainoa paikallinen, johon sain tuntumaa tanssilattialla, mutta olipahan mukana muutama muualtakin tullut taituri, joten helmiäiset löytyivät täältäkin.

Tilaisuuden päätyttyä seurattiin tällä kertaa MLeenaa ja päädyttiin nukkumaan omaan sviittiin jonnekin Kouvolan omakotialueista. Aamusta päivin pakattiin kimpsut taas autoon ja siirryttiin hiukan pohjoisen suuntaan tuttavien mökille Jaalaan. Siellä tehtiin taas ne mökkitouhut: syötiin hyvin, kahviteltiin, saunottiin, uitiin, saunottiin jne mutta tanssista oli nyt vapaailta ja saatiin taas ihastella rauhaisaa kesäiltaa.

Kirjoittajan avainsanat: Kallioniemi

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu