TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Mäntsälän järkkärit (Kippe 2005-07-24 16:37)

Mäntsälässä Lunnaksessa ja Plogmanissa

Jivetär
2005-07-28 15:10

Tuli lähdettyä pitkälle reissulle taas helteiden hellitettyä. Sain pari ystävätärtä kyytiin matkakustannuksia jakamaan. Mäntsälän miehet tanssittivat jostain syystä minua niin tiuhaan tahtiin, että jokaiselle kilometrille tuli kyllä katetta.

Olimme paikalla heti tanssien alussa. Ensimmäiset tanssittajat olivat tuttuja jo edellisiltä reissuilta, mutta uusia hakijoita ilmestyi venhojen tuttujen vanavedessä. En ole koskaan saanut tanssia etelän lavoilla niin paljon kuin nyt... :o) Ehkäpä muuta ensikeväänä etelämmäksi????

Uusia bongailtuja tai pikemminkin bongailijoita olivat Manjaanan lisäksi Ansku ja Kuopus. Olipa hauska tavata, toivottavasti pian uudestaan...

Koska ystävättäreni eivät saaneet tanssia kovinkaan monta peliä koko iltana, päätin loppuillasta armahtaa heitä ja lähteä ennen aikojani pois. Viimeiselle pelille pyysin vanhaa tuttua, jonka kanssa tanssiminen on tavallisesti upea nautinto. Ja koska hänkin oli ajatellut hakea minua, viimeinen tango kruunasi koko illan. Hyvillä mielin ja onnellisena jaksoin ajaa kotiin kaikki 300 kilometriä.

Kirjoittajan avainsanat: mäntsälän suurlava

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu