TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Eino Grön oli pettymys (Krisse 2005-07-28 13:45)

Eino Grön oli pettymys

Krisse
2005-07-28 13:45

Eilen olimme ensimmäistä ja viimeistä kertaa Eino Grönin keikalla Juurikkasaaressa. Paikkahan on ihana, palvelu hyvää, vesi ilmaista, jne, niistä ei valittamista. Orkesterikin oli hyvä - ilman tähteään. Onneksi Grön esiintyi vain kahden setin ajan.

Suurin ongelma oli äänenvoimakkuus. Einon laulumikki oli niin järkyttävän kovalla, että ensimmäistä kertaa pitkiin aikoihin en pystynyt olemaan tanssitilassa ennen kuin sain kaverin autosta haetut korvatulpat (kiitos!). Yksi setti meni siis oven ulkopuolella. Korvatulppien kanssa pystyin tanssimaan, mutta se ei poistanut sitä vähemmän herkkäkorvaistenkin kokemaa ongelmaa: laulun volyymi peitti alleen orkesterin niin, että esimerkiksi bassoa ei paikka paikoin kuulunut ollenkaan. Ja kun Einon "taiteellinen" tapa laulaa on venyttää fraaseja ja sanoja suunnilleen mielivaltaisesti, tanssi vaikeutui huomattavasti.

Juttelin henkilökunnan kanssa aiheesta, olivat samaa mieltä volyymistä ja epäonnistuneesta balanssista mutta sanoivat että "ei Eikalle voi mennä sanomaan että saisko laulua hiljemmalle, se lähtee käveleen kesken keikan".

Kuulosti myös että äänen avaus oli jäänyt aika vähälle, tai sitten on alkanut tähdeltä vanhemmiten tekniikka pettää. Korkeat sävelet nousivat sellaisina alhaalta lähtevinä vonkauksina, tuli mieleen vanhan ajan hälytyssireeni.

No, vastapainoksi todettakoon että paikalla oli paljon oluttuoppi kädessä viihtyviä ihmisiä joiden mielestä Eikka oli ihana, ja ihmettelivät kun bändi on niin huono ettei se pysy Eikan tahdissa ;-)

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu