TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Mainiota menoa Pitkässä.. (Leevi 2005-07-26 10:33)

Mainiota menoa Pitkässä..ja raporttia Åminnestaki

Susanna
2005-07-26 21:12

"Susannakin kuulemma oli paikalla, mutta bongaus jäi puolitiehen..."

No olinhan minäki siälä kans ja taas ei sitte tullu tunnistettua...ja mun vyöpussukkaki oli narikas, johona se pinssi taas oli kiinni...mutta hyvät oli tanssit, kiältämättä. Tanssia sai niin palijo ku halus, mutta aina ei keriinny tai välillä "jäähyilyltä" tuli haettua uutta vauhtia. Luavutin silti jo yhyren aikoohin ja lähärin kotia koppaha maaten.

Åminneski tuli sitte sunnuntaina pyörährettyä ja samoohin aikoohi sieltäki kotia lähärin. Kyllä täytyy sanua, notta tanssiväki loisti poissaolollaan, paitsi ne tutut e-pohjanmaan lavojen pualelta, jokka samoolla lavoolla pyörii, pinssillisekki. Vaihtoaskeleettomia tanssijoota oli palijon, mutta meikäläästä se ei jostain syystä haitannu. Liekö se iloonen mieli joka jo lähties oli päällä, ku pitkästä aikaa entiselle "kotilavalle" oli matka taittumas. Tulihan sitä pitkästä aikaa myäs tuata toista kotimaasta kiältä reenattua, notta ei se pääse iha unohruksen pualelle menemähä. Liäkö sen vuaksi sitte lopulta hakijoona melekeen pääasias oliki ruattinkiäliset. Hyvä niinki. Tanssilava on kyllä kauniilla paikalla, mutta oli tainnu suurin osa rannikon porukasta olla jo erellis sunnuntaina, ku siälä oli ollu Sten&Stanley, joka ruattinkiälisten keskuures on hyvinki suasittu. Ehkä Plogman orkestereineen ite ois enempi vetäny väkiä paikalle, ku uus Charlies. Lava oli kyllä melekoosen huanos kunnos, jota oli yritetty korjaalla kahavinpuruulla. Sielä täälä näkyi kans vesiläiskiä, jokka oli satehen johorosta katos olevista rei´istä tippunu lattialle. Kaikista miinuksista hualimatta, hyvillä ja iloosin miälin lähärin kotimatkalle.

Kai soon niinki, että millaanen on jo lähties mieli, niin semmooseksi iltaki muarostuu, kaikista miinuksistaki hualimatta, en tuata tanssilavaa jätä unohruksihin tulevina kesinäkään.

Ai niin, meinasin vallan unohtaa. Illan iloisimman mielen aikaansai perhe, joilla oli n. 2 v poika ja 4 tai 5 v tyttö mukana lavalla. Myöhemmin illan tullen tämä lapsipari tanssi keskenään omalla tavallaan ja toivoisinkin, että kaikkien pitäisi ottaa oppia lapsilta, kun he kasvoillaan todella ilmaisevat ilonsa, koska se todella tarttuu muihinkin. Lisäksi oli ihana huomata yhden pinssiläisen pojan harrastuksen onnistumista jiven tahdissa äitinsä kanssa. Tanssisi oli iloa silmälle kaikin puolin. Tsemppiä kilpaharrastuksesi pariin =) (Äiti välittänee terveiset, jos pojan silmiin ei tämä teksti osu)

Kirjoittajan avainsanat: Pitkä-Jussi, Kurikka, Åminne, Maalahti

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu