TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kalliojärvellä kutinaa (OmiA 2005-07-21 8:36)

Kalliojärvellä kutinaa

Marianne
2005-07-21 14:39

Kylläpä oli mukava ilta eilen Kalliojärvellä! Normaalista poiketen oltiin kaverin kanssa jo ajoissa liikenteessä. Luulimme olevamme ensimmäisiä, kun parkkeerasimme auton jo 20 yli 8 mahdollisimman lähelle ulko-ovea (ettei vahingossakaan tuhlata energiaa muuhun kuin tanssimiseen), mutta pihallahan olikin jo ainakin parisenkymmentä autoa. Jonon venyessä kiittelimme kyllä moneen kertaan itteämme aikaisesta lähdöstä. Onneksi pahimpaan ruuhka-aikaan ei satanut, joten jonottajien ei tarvinnut kastua. Sitä vettä, kun sitten myöhemmin tuli aika reilusti.

Liikkeellä oli paljon tanssitaitoista porukkaa. Uusia ja tuttuja kasvoja. Kiitos vain kaikille tanssittajille.

Tulipahan illalle kaksi ”uutta” bongaustakin :) Hannele käväisi kysymässä, että oletkos sinä se Marianne ja myönnettävähän se oli :) Omiankin pinssin paikka on nyt tiedossa. Onpa se hauskaa, kun on pari vuotta kuljettu samoissa tansseissa eikä ole enemmin tullut tuota pinssiä kummallakaan huomattua :) Pitäis varmaan ittellekin tuo hankkia.

Juha Vartiainen ja variaatio soitti tosiaan hyvää musiikkia. Taas sai lisätä listaan yhden uuden hyvän yhtyeen. Tomi Markkola oli oma sympaattinen itsensä. Hän on kyllä yksi harvoista esiintyjistä, joille ei ole menestys noussut päähän.

Yhteenveto illasta: Jalat on muussina, mutta mieli iloinen!

Kirjoittajan avainsanat: Kalliojärvi, Pohjanmaa

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu