TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Jani Mäkelä - yhden miehen upea "orkesteri" (Suvikumpu 2005-07-20 9:27)

Jani Mäkelä - yhden miehen upea "orkesteri"

Suvikumpu
2005-07-20 9:27

Eilen taas Sotkalinnassa, kun vaikuutti mukavalta paikalta edellisellä kerralla.
Esiintyjänä Anneli Mattila ja Mega. Pieni paikka johon hyvin riittää yksi orkesteri illalle, vaan mitä saimmekaan!

Orkesteri oli soittanut n. 45 min ja kuulutti lavalle haitaritaituri Jani Mäkelän. Luulin hänen soittavan jotan Megan kanssa, mutta kyse olikin väliaikamusiikista.

Nuori näyttävä mies pamahtaa lavalle, juontaa selkeästi biisinsä ja pamauttaa ilmoille upeaa haitarimusiikkia ja laulaa mahtavalla äänellään mukana! Saimme tauolla makeaa mahan täydeltä. Kappalevalinnat olivat hyviä ja tanssilajeiltaan vaihtelevia. Oli pelkkää haitaria, oli laulua ja haitaria ja oli myös laulua ilmeisesti karaoke-taustan kanssa. Ja hei, Megan soittaessa mies huiteli täysiä tanssilattialla!

Minulle olisi hyvin riittänyt tämä Jani Mäkelä, tasoero hänen ja Megan välillä ei todellakaan ollut mieslukuun verrattavissa.

Äänitasot olisivat saaneet olla hieman pienemmät molemmilla esiintyjillä. En kuitenkaan vielä ole niin valistunut näissä ääniasioissa, että olisin huomannut asiasta jo paikan päällä huomauttaa.

Ei muista Anneli sanoja eikä kappaleiden nimiä, ei! Siskonsa Anniina on ilmeisesti perheen sisäisessä oppisopimuskoulutuksessa ja lauloi useampia kappaleita. Minusta hän on kuitenkin täyte-esiintyjä(hyvä sellainen), joten Annelin vaatimus siskonsa takaisin taputtamiseksi tuntui ärsyttävältä.

Taitavia tanssittajia oli taas paikalla runsaasti. Vuorotuntihaku on hyvä tällaiselle täti-ikäiselle vierailla lavoilla. Ei tarvitse odottaa puolilleöin todistaakseen tanssitaitoansa ja saadakseen hakuja. Samoin alkamisaika jo kello 19 auttaa pääsemään kotiin heti 01:n jälkeen. Kimppakyyti oli taas hyvä ratkaisu. Sain istua paluumatkan apukuskin puolella ja lepuuttaa puhkitanssittuja jalkojani. Kiitos tanssittajille ja kimppalaiselle.

Kirjoittajan avainsanat: Jani Mäkelä, Mega, Anneli Mattila, anniina mattila, vuorohaku, Sotkalinna

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu