TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Vääriä ja oikeita valintoja (Hani 2005-07-15 9:27)

Vääriä ja oikeita valintoja

Hani
2005-07-15 9:27

Viikon väärä valinta oli Hietsun tanssit keskiviikkona - oma tanssifiilis oli jäänyt kotiin eivätkä illan musiikitkaan olleet oikein mieleiset. Siinäpä samanlaisessa mielentilassa olleen tyttären kanssa pohdittiin, josko pitäisi lopettaa tämä lavoilla hyppääminen. Onneksi Ouluun hakeutumisen pääasiallinen tarkoitus oli asiointi seuraavana päivänä, joten ei ihan hukkareissu tullut.

Torstai-illalle oli suunniteltu Merimajan käyntiä, olisihan se Sukelle käymätön paikka ja viihdyttämässä harvemmin nähdyt Antti Raiski ja Sesam. Väsy meinasi voittaa itse kunkin mutta päätettiin kuitenkin lähteä varsinkin kun kimppakyytiäkin oli ystäville luvattu.

Merimaja on pienehkö pyöreä vanhanajan kesälava, merinäköalakin oli havaittavissa kahvion ikkunasta muutaman sadan metrin päässä. Kahviossa oli nykyajan tapaan tarjolla ilmaista kannuvettä ja vanhanajan tapaan suolapuolen nälkään vain makkaroita.

Tuli samanlainen olo kuin Tampsalla edellisellä viikolla: mukava atmosfääri, tavallista tanssikansaa suurin osa mutta olipa paikalle kertynyt varsin huomattava joukko alueen tanssinharrastajia jopa Oulun takaa, joten ilta oli sosiaalisesti varsin mukava.

Miten on, Vinttikaivo, häiritsiköhän runsaahko kädenalittajien määrä muun yleisön viihtymistä? Vaan kun tuli niin chachata kuin makoisia fuskuja ja jivejä, niin johan ne oli nautiskeltava pois. Ja näköjään liityitte joukkoon välillä itsekin :)

Sesam oli mainio! Ja Antti Raiski mitä miellyttävin esiintyjä, juonnot olivat luontevan lupsakoita. Suosittelemme ehdottomasti.

Ikävämpi tapaus oli tuttavan kaatuminen, rouvaltansa oli nykäisty jalat alta ja herra oli kaatuessaan saanut oiken kyynärpäänsä sijoiltaan. Heidän tanssi-iltansa loppui siihen ja päivystykseen lähtöön.

Kirjoittajan avainsanat: Merimaja, Antti Raiski, Sesam

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu