TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Fernet ja Mega Syvälahdessa 13.7.2005 (Julia 2005-07-15 4:00)

Fernet ja Mega Syvälahdessa 13.7.2005

Julia
2005-07-15 4:00

Entiselle kotilavalle teki mieli ihan orkesterien takia tai oikeastaan vain Fernetin ja Tomi Markkolan takia, edes kerran kesässä ja siihen ne käynnit voivat jäädäkin. Tanssipaikkaa oli uudistettu katetulla isohkolla ulkotanssitilalla, jossa vesivaneri (?) oli luistava ja kuumuutta ei tuntenut niin kuin sisällä.

Tavanomainen tilanne; naisia oli ainakin kaksinkertainen määrä miehiin nähden ja naisten keski-ikä oli alhainen. Ja siitä johtuen haettavissa oli mistä valita. Muutama erittäin taitava herra oli paikalla ja joukko heille tuttuja neitoja, joita he tanssittivat. Loput herroista oli tavallista tanssikansaa, jota yleensä tanssipaikoilla on suurin osa. Itselläni olivat harvassa tanssittavat tutut herrat ja suurin osa ajasta meni musiikin kuunteluun, kahvillakäyntiin ja vilvoitteluun ulkopuolella. Katseella sain seurata niin polkat ja jenkat kuin monet tangotkin. Tosin tangojen aikaan ei tullut mieleen olla edes tyrkyllä, koska tangojen kävelymahdollisuus olisi ollut todennäköistä.

Naistenhaulla hain yhtä tuttua herraa, mutta sekin oli virhe, koska en osannut hänen tavallaan tanssia humppaa disco-swinginä. Kävelyhumppaa versioineen tai buggia olisin osannut ... Muita en sitten hakenutkaan, sillä ne joiden kanssa olisin halunnut tanssia, eivät olleet minua varten. Ne muutamat tututkin olivat kadonneet jonnekin.

Illan paras anti oli Fernetin musiikki ja Tomin laulut. Niitä voi kuunnellakin. Mega esitti myös tanssittavia kappaleita ja oli parempi kuin muistin.

Tällaisen illan jälkeen ihan vakavasti miettii, mikä se muu harrastus olisi kuin tanssiminen. Mihin voisi antautua täydellä sydämellään ja minne piilottaisi tangosielunsa ....

Kirjoittajan avainsanat: Syvälahti, Fernet, Mega

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu