TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Edullista yösijaa Riutanharjun liepeillä??? (Upcider 2005-07-14 9:30)

Edullista yösijaa Riutanharjun liepeillä???

Susanna
2005-07-14 14:37

Olin lomailemassa lasten kanssa E-Suomessa ja netistä katsoin vaihtoehtoja missä yöpyisimme. Tarkoituksena oli löytää mahdollisimman edullinen yösija kolmelle hengelle ja ei kovin kaukana Hesasta. Matkakohteina kun olivat Korkeasaari ja Hesan kaupat. Silmieni eteen osui Lempivaaran Camping-alue Riihimäellä, joka osoittautui vielä paremmaksi vaihtoehdoksi mitä heidän sivustonsa kuvat kertovat. Kauniilla paikalla, uimapaikkoja kolme kappaletta vesiliukumäen kera. Mökit ihan hyviä ja viileitä, kun ovat puustojen katveessa. Vessat, suihkut ja sauna päärakennuksessa, mutta se ei meitä haitannut. Todella kaunis alue, jonka suosiosta kertoi se, että mökit menevät kuin "kuumille kiville" näin kesäisin. Suosittelen lämpimästi Riutalle menijöillekin yöpymispaikaksi, koska hinnat mökeissä ei ole aivan mielettömän korkeita => http://www.lempivaara.com/fi/fi_mokit.html Myös telttamajoitus on mahdollinen, jos sellaisen omistaa. Matkaa Riutalle on jotain 15 km?, keskustaan leirintäalueelta on 8 km.

Mukaan kannattaa ottaa omat ruokailuvälineet yms. koska mökissä on vain kahden levyn keittolevy ja jääkaappi varustuksena.

Päätimme lasten kanssa tehdä siellä käynnistä jokakesäisen, koska sieltä on joka paikkaan lyhyt matka ja parin vuoden sisällä kun muutenkin sinne suuntaan muutamme. Myös tulen hyödyntämään samoin ajatuksin Riutalla käynneissä ko. majoitusmahdollisuutta kavereiden kanssa.

Kirjoittajan avainsanat: Riutanharju, majoittuminen, mökkejä, Lempivaara, Riihimäki

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu