TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tangoilemassa (Susanna 2005-07-08 2:30)

Tangoilemassa

Susanna
2005-07-09 15:17

Atrian tanssit takanapäin. Yllättäen jälleen oli sopivasti tilaa tanssia. Liekö porukkaa ollut enempi Raviskalla, ainakaan HD-leiriläisiä ei kovin paljoa Atrialla näkynyt. Onneksi oli tuttuja paikalla, niin sai tanssia ihan sopivasti. Ilma oli kyllä hiostava ja tästä illasta on tulossa vielä hiostavampi. Kun nyt lämpötila on täällä kesän korkeimmillaan ja huomiseksi on luvattu vieläkin lämpöisempää. Aurinko paahtaa tosi kuumasti. Omat askeleeni ennakkotiedoista poiketen taitaa sittenkin suunnata illalla Atrialle. Olisi kiva kuulla joiltakin palautetta raviskan eilisiltaisista tansseista. Joku eilen kertoi edellisvuosien kokemusten pohjalta raviskan olevan tunnelman tiivistyessä todella kuuma paikka, ilma ei paljoa paikalla kiertäisi. Pitääköhän väite paikkaansa?

Parhaillaan on finaalit alkaneet lavatangon SM- ja MM-kisojen osalta. Käväisin vilkaisemassa karsintoja ja semejä. Finaaliin päässeistä ei ole minulla tietoa, mutta ainakin semeissä Isäntämme parinsa kanssa edusti tyylikkäästi taidoillaan =) ja ihmettelen, jos ei finaalissa heitä näy, niin komeaa katseltavaa heidän tanssiminen oli. Mukana oli muitakin tuttuja kasvoja, mm. Suselin kisoista ja edellisvuosien Tangokisoista. Katsojamäärä hämmästytti, se oli melkoisesti pienempi kuin edellisvuosina ??? Helliikö ilma nyt niin paljon ihmisiä, että paahteen keskeltä ei haluta siirtyä sisätiloihin.

Yksi asia jonkin verran häiritsi illan tansseissa. Artistien haastatteluihin ennen esiintymisiä oli varattu mielestäni liian paljon aikaa, kun aina ei edes saanut selvää haastatteluista. Mieleenpainuvimpia artistien omia spiikkauksia kappaleiden välissä oli, kun Räsäsen Tiina halusi poikkeuksellisesti saada itse nimmareita yleisöltään, omaan kenkäänsä, jonka yleisön joukkoon tussin kera laittoi kiertämään esiintymisensä ajaksi.

Tässä siis jotain kuulumisia tangoista. Nyt viileeseen suihkuun vilvoittelemaan ja taas valmistautumaan illan tansseihin, jotka alkaa Atriahallissa klo 19.00.

Kirjoittajan avainsanat: tangomarkkinat, Seinäjoki, Atriahalli

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu