TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tanssitilan vyöhykejako Riutalla (Ami 2005-07-03 13:58)

Tanssitilan vyöhykejako Riutalla

Päivi
2005-07-05 1:00

"Olen edelleen sitä mieltä, että paikallaanolijat keskustaan ja foksaajat ulkoringille. Se on PARAS vaihtoehto. Myös Riuttalla ( Huolimatta keskipömpelistä )"

Saattaisi olla ihan hyvä ratkaisu hiljaisina iltoina, mutta mistäpä foksaajat pujotteleisivat läpi silloin, kun kaksi sisintä kehää on kädenalitanssijoiden täyttämät ja uloin orkesterin kohdalta fanien kansoittama? Nykyisessä tilanteessa kun pömpelin orkesterin puoleiselle sivullekin jää kuitenkin ruuhkaisenakin iltana jonkinlainen kuja foksaten ohitettavaksi.
Ja miten muut seisoskelijoista/liikuskelijoista muodostuvat esteet? Kuinka foksaajat niihin suhtatuisivat omalla kapealla väylällään? Paikallaantanssijathan pysyvät käyttämään nämä epämääräisen muotoiset tanssitilat näppärästi hyväkseen.

Toinen ongelma erityisesti ruuhkaisina iltoina on paikallaantanssivien määrä: jos he ulkokehällä tanssiessaan täyttävät kaksi ulointa kehää, tästä voi päätellä, että aika vaikea tuota samaa määrää on saada mahtumaan esim. kahteen sisempää kehään, koska kehien pinta-ala on keskelle päin mentäessä paljon pienempi! (No ok, Riutalla kädenalitanssitaan kyllä väljemmin kuin monissa muissa paikoissa, joten tiivistämisen varaa on, varsinkin muualla kuin esiintymiskorokkeen sivulla).

(Joku geometrisia laskutoimituksia hallitseva voisi esittää esim. tätä kartaa apunaan käyttäen Riutan eri kehien suhteelliset pinta-alat...)

Kirjoittajan avainsanat: etiketti, liikennesäännöt, jive, swing-tanssit, kädenalitanssit, foksi, Riutanharju

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu