TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Nauttimisesta (Talvikki 2005-06-28 12:43)

Elämän syöttinä

Tapani
2005-07-02 11:41

Tuossa "testiporukassa" on kyllä muitakin ja monenlaista viipottajaa tytöilläkin näkyny, mutta kuten totesin - ehkä olemme silti vain törmänneet "siihen sakkiin".

Tai jospa itseasiassa te olettekin "sitä sakkia" joka ei näitä tunnejuttuja osaa. Jos nimittäin pitää paikkaansa että teillä on ollut kaikenlaisia miehiä, niin yhteinen nimittäjä näillä suhteilla voikin olla se, että nämä miehet ovat saaneet riemukseen samantyyppisen naisen, eli jonkun sinun lähipiirisi edustajan. Usein ystävyksiksi hakeutuvat ihmiset ovat jossain määrin samankaltaisia.

Tämä on tietysti pelkkää arvailua. Mutta aivan yhtä varmasti kuin tanssipaikoilla on sitoutumishaluttomia liihottajia sekä miehissä että naisissa niin siellä on myös muunlaisia ihmisiä ja näiden ihmisten välillä suhteita laidasta laitaan. Jos omat suhteet noudattavat aina samaa kaavaa niin syytä on parasta etsiä itsestään. Yksittäisen suhteen kohdalla syy voi olla siinä toisessa vaikka silloinkin vika on usein yhteinen, mutta suhteiden yleinen trendi on itse kunkin omalla vastuulla. Ei ole tietysti aina helppoa löytää ja rakentaa sellaista suhdetta kuin haluaisi, mutta ensimmäiseksi siinä pitää tunnustaa se, että epäonnistumisten takana voi olla jotain muutakin kuin että kaikki miehet ovat samanlaisia.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu