TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Nauttimisesta (Talvikki 2005-06-28 12:43)

Elämän syöttinä

Tapani
2005-07-01 23:36

Kaikki yhden sukupuolen edustajat eivät ole samanlaisia, ei vaikka joukko rajattaisiin vaikkapa tanssijoihin. Aivan varmasti löytyy kaikenlaista sukankuluttajaa. Jos partneria hakiessa alkaa jossain vaiheessa tuntua siltä että kaikki kokelaat ovat samanlaisia niin sitten kannattaa alkaa miettiä niitä kriteerejä joilla ihmisen kokelaaksi kelpuuttaa.

Ominaisuudet eivät jakaudu ihmisten välille tasaisesti vaan tietynlaiset ominaisuudet tapaavat esiintyä yhdessä. Kuvaamasi kaltaiset miehet ovat usein niitä kovimpia hurmureita, joten ei ole mikään ihme jos tuntuu siltä että kaikki miehet ovat samanlaisia kun taas tosiasiassa monet taitavista hurmureista, eli niistä miehistä, joista naiset saavat kokemuksia, ovat samanlaisia. Muunlaiset miehet tekevät vähemmän aloitteita ja menestyvät harvemmin jos tekevät. Ja sitä mukaa kun nainen lankeaa sitoutumishaluttomiin hurmureihin ja kasvaa kyynisemmäksi hänen hurmaamisensa on aina vain vaikeampaa ja se onnistuu vain entistä paatuneemmilta hurmureilta :)

Miksi muuten mies on tunnevammainen jos hän tykkää toimia niinkuin monelle miehelle on luontevaa toimia jos hänellä on tilaisuus siihen, eli elää villisti ja vapaasti? Miksei nainen ole vastaavasti tunnevammainen ripustautuja jos hän haluaa vakavaa suhdetta ja vaikkapa lapsia?

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu