TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Rönnillä 29pv (Salsapoju 2005-06-30 2:08)

Kisarannassa unelmia...

Andreas
2005-06-30 9:18

Olin paikalla jälleen sopivasti ennen ensivalsseja. Ehdin vaihtamaan kuulumisia muutaman tutun tanssidaamin ja tanssiherran kanssa. Paikalla ei ollut todellakaan tungosta koko iltana, enemmänkin olisi sopinut, ja nais/mies jakautuma oli lähes tasan, hyvä!

En tiedä mikä piti yleisön pois paikalta? Esiintymässä oli Unelmavävyt, ihan kelvollista tanssimusiikkia, vai oliko edullinen tanssilippu pelottanut ajatuksella, että ei halvalla saa hyvää. Voin sanoa, että sijoittamalleen rahasummalle (EUR 8) sai ja saa taatusti vastinetta enemmän kuin kalliimmalla tanssilipulla.

Havaittuani salin puolella miksauspöydän, ajattelin että nyt ei basso jyrää liikaa. Kuinkas ollakaan kun volyymitaso illan mittaan nousi, niin johan alkoi basso jyrätä ja laulupuoli hävisi paikka paikoin soiton sekaan lähes täydellisesti, siis jälleen balanssi poskellaan aika ikävästi miksaajasta huolimatta, tai ehkäpä juuri siitä syystä. Oiskohan syytä tehdä jotain?

Sain taas uusia tanssituttavuuksia. Nyt aloite tuli tanssidaamien puolelta naisten haun aikana, vaikka kuvittelinkin saavani (joutuvani) huilata ko. vuorot. Lämpimät kiitokset Lahdesta tulleille tanssidaameille näin palstankin välityksellä.

Ilta oli kaikkinensa varsin mukava ja päälle jäi hyvä fiilis. Poistuin paikalta hieman yli puolenyön.

Tavataan kesälavoilla.

Kirjoittajan avainsanat: Kisaranta

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu