TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Lippujen hinnat (B.A.Sisti 2005-06-27 14:00)

Nauttimisesta - Odotukset

Humppis
2005-06-28 15:24

Sehän on niin, että ihmiset ovat kaikki erilaisia. Kaikilla on myös erilaisia odotuksia ja mieltymyksiä (vastenmielisyyden aiheitakin)

Minä en keksi, mitä tekisin sillä ihanasti pullantuoksuisella, lyhyellä askeleella taapertavalla tylleröllä, jonka jonkin ihmeen kautta olisin tullut kämppääni haalineeksi. En tosin saisi säväreitä puoli päätä itseäni pidemmästä hongankolistajastakaan, olipa tällä sitten vaikka miten notkea ja hoikka vartalo tahansa (kääpiökompleksi).

Mitään madollisuuksiahan millekään oikealle parisuhteelle ei syntyisi, jos ei molemmilla olisi riittävästi sellaisia ominaisuuksia, jotka kiinnostaisivat sitä toista osapuolta -mieluummin tietysti myös kiihottaisivatkin.

Suoritus, jota seksikin niiden puuttuessa vain olisi, onnistuisi varmasti paremmin sitten muilla konsteilla. Ei tarvitsisi asettaa sen paremmin itseään kuin ketään toistakaan ihmisarvoa alentavaan asemaan. Moraalisestikin olisi väärin hankkia panopuu kotiin, kun ne oikeat kiinnostuksen kohteet (tanssi ja tanssijattaret) olisivat muualla.

Tiedän: Tällä periaatteella tulen olemaan yksin loppuelämänikin ajan.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu