TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Käenkoski, I juhannuspäivä. (Andreas 2005-06-26 16:59)

Kisaranta, II juhannuspäivä (nyk. Apostolien päivä)

Andreas
2005-06-27 10:37

Eilen uhosin, että menen hakeen revanssin. No, niinhän siinä kävi kuten olin uhonnut, revanssi tuli!

En ollut paikalla, tapojeni mukaisesti, ensi valsseilla, mutta jo sentään kolmannen kappaleparin alussa. Iloinen yllätys oli, että nekin olivat valssit, hitaat valssit. Nopeasti pokkaamaan tutulle tanssineitoselle, että en jäisi reunoille seisoskeleen.

Illan ohjelma-annista vastasivat Helmi, siis takuuvarmaa tanssimusaa, ja Mikko Mäkeläinen & Myrskylyhty, jotka olivat tuoneet paikalle kohtuullisen suuren fanittajaryhmän. Olihan näillä jälkimmäisilläkin tanssittavaa musaa, mutta hieman erilaista kuin ensi mainituilla. Ohjelmatarjonnasta ja naisten suuresta joukosta johtuen ilta oli paremminkin tanssi- kuin seisoskeluvoittoinen.

Illan ensimmäiset cha cha:t meni sivu suun, kun hitaana hämäläisenä (juuret karjalassa) vetkuttelin turhan kauan. Naisten hauillakin oli ihan mukavasti vientiä. Vaatenaulakon tyttö nappasi minut lennosta fuskulle, oli muuten salin puolella, ei eteisessä niin kuin aiemmin. Hänen tanssitaitonsa kehitys on ollut hurjaa ja päällä vielä palava halu oppia jatkuvasti lisää. Sanoinhan aiemmin, että hänellä on oikea asenne!

Mäkeläinen taputettiin kaksi kertaa lavalle takaisin, toisen kerran pelkästään fanittaja voimin. Tämän jälkeen tanssitilaa olikin taas ihan hyvin. Ajattelin tuossa vaiheessa itsekin katselevani tanssi-illalle päätöstä. Tanssin vielä yhdet syliotekappaleet tutun tanssidaamin kanssa. Kun olin viemässä häntä pois, alkoi hitaat valssit, siis jatkoimme tanssimista. Näitten jälkeen tuli vielä cha cha:t ja nehän tanssittiin ilman muuta, joten ilta oli kruunattu todella upeasti.

Juhannusviikon saldo: neljät tanssit, joista kolmet putkeen. Viimeinen ilta oli ehdottomasti paras.

Tavataan kesälavoilla!

Kirjoittajan avainsanat: Kisaranta

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu