TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Käenkoski, I juhannuspäivä. (Andreas 2005-06-26 16:59)

Käenkoski, I juhannuspäivä.

Andreas
2005-06-26 16:59

Suuntasin humpaamobiilin keulan hyvissä ajoin kohti Parkanoa, jossa otsikossa mainittu tanssipaikka sijaitsee. Poikkesin menomatkalla Kyröskoskella ottamassa mukaani kyytiläisen, eihän tarvinnut yksin matkata koko reissua. Olimme paikalla vähän ennen yhdeksää, jolloin tanssit alkoivat. Sen verran oli aikaa, että ehdin tutustua paikkaan pääpiirteissään. Edellinen vierailuni kun oli tapahtunut kolmisenkymmentä vuotta sitten. Tuolloin olin hieman erilaisissa tehtävissä kuin nyt. Paikka oli muuttunut täydellisesti. Sinne oli viitisen vuotta sitten rakennut vanhan lavan paikalle todella upea tanssisali, kaikkine oheistoimintoineen saunaa ja uivaa ruokaravintolaa myöten. Paikassa oli myös täydelliset anniskeluoikeudet. Näin ollen paikka toimii myös muunlaisessa tarkoituksessa.

Ensi valssi alkoi soida hieman yli yhdeksän, ei muuta kuin parketille. Tilaa oli mahtavasti kun lattialla liihoitteli alle kymmenen paria. Tämän jälkeen pääsikin sitten ensimmäisille fuskuille.

Väkeä tuli paikalle tasaisen varmasti ja parkkipaikka täyttyi hyvää kyytiä. Ensimmäisten lämmittelysettien jälkeen estradille nousi Kätkän sisarukset (Cat cat). Ohjelmisto muodostui pääosin diskohumpasta? Niistähän selvisi vallan mainiosti vaihtoaskelhärdeleillä. No, kun en vaihtoaskelta osaa, niin tanssiminen jäi rajalliseksi ja tästä johtuen kantapäät levisivät useamman kappaleen seisoskelusta.

Seuraavalle setille lauteille nousi takavuosien tangokuningas Tomi Markkola. Sitten hanikat olivatkin kaakossa, laulun osalta. Säestys peittyi lähes täydellisesti ja balanssi oli reilusti pielessä. Markkola esitti pari jenkkaa ja pari polkkaa soittamalla hanurilla. Ja taas hanuri pauhasi yli kaiken muun, eikä taaskaan balanssista tietoakaan. Laulu tuli niin kovaa, että jopa salin viimeisimmässä kolkassa korviin sattui. Vähemmälläkin volyymilla olisi pärjännyt todella loistavasti.

Cat cat esitti vielä toisen setin eikä tämän jälkeen taputettu enää uudelleen lavalle. Se oli yleisön tuomio ko. duon ohjelmistolle.

Tietenkin Markkolallekin kuului toinen setti, ja jälleen hurjalla volyymilla. Markkola taputettiin peräti kahdesti uudelleen lavalle.

Väkeä oli todella runsaasti paikalla ja paljon oli myös fanittajia. Näistä edellä mainituista seikoista johtuen, ne kappaleet jotka tanssin, eivät tietenkään sujuneet kovin mallikkaasti vaikka kuinka yritti. Tanssin vielä jokusen kappaleen tähtiesiintyjän poistuttua, kun tilaa oli paremmin. Poistuimme kyytiläiseni kanssa paikalta ennen kahta. Paluumatkalla poikkesin taas Kyröskosken kautta, jonne jätin matkaseurani ja jatkoin kotiin.

Olihan tämäkin eräänlainen kokemus. Tänään vielä Kisarantaan hakeen revanssi!

Tavataan kesälavoilla!

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu