TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Juhannustanssit tanssattu (Ansku 2005-06-26 15:53)

Juhannustanssit tanssattu

Ansku
2005-06-26 15:53

Vielä viikko pitää töissä räytyä, nytkin kirvelee niin maan penteleesti kun kutakuinkin kaikki on menossa Suikkalaan... Ja meikäläinen töröttää iltaan asti töissä, pöh!

Toisaalta ihan hyvä levätäkin välillä. Aattolilta meni Mäntsälässä Taipaleen ja Taavitsaisen tahtiin. Kummallakin orkesterilla oli tahdit tuttuun tyyliin kohdallaan, mitä nyt Taavitsainen nieleskeli sanoja sekä unohtivat soittaa humpalle parin. Sen parittoman jälkeen olikin mielenkiintoinen tilanne kun osa porukasta paikkasi parittoman ja osa ei. Eli joka kappaleen jälkeen porukkaa kävi paria vaihtamassa, vasta valssien soidessa ihmiset havahtuivat parittomiin kappaleisiin. Reiska taasen oli maistissa, Taifunin kanssa soittivat kyllä parilliset jokaista, välillä ei vaan solisti tahtonut kestää mukana. Tyypilliset juhannustanssit, tönimistä, potkimista, ahtautta, mustalaisia pilvin pimein. Onneksi ruuhkaa kesti vain osan iltaa, alkuillasta sekä puolenyön/yhden huituvilla mahtui taas menemään. Kiitokset kaikille Mäntsälän kavaljeereille, ilo oli taas kanssanne pyörähdellä!!

Juhannuspäivän ilta taasen tuli pyörittyä Iitiällä, sain istua vänkärin paikalla haukottelemassa. Populaa oli sielläkin, tosin ryysis ei ollut ihan yhtä paha kuin edellisenä iltana. Lattia oli alkuillasta tappoliukas, onneksi ulkona satoi, joten muutaman kappaleen välein kun kävi portailla lätäkössä hyppimässä niin kesti pystyssä. Luisto tasaantui illan edetessä. Pillerin kanssa päästiin taas pitkästä aikaa boogaamaan oikein kunnolla, mitä nyt mies yritti kerran kiivetä selkään! *wirn* Mahtavia tanssittajia pilvin pimein, kiitos ja nam!

Öiset kitarat...Just. Eka setti liian kovalla ja ylinopeita, toinen setti nam!, kolmas setti sieltä syvältä ja kaksinkerroin (tahti sen kuin nopeutui, edes kilpatanssijat ei kestäneet kyydissä) aaarrggh, viimeinen setti suht siedettävää. Ei kiitos enää. Koriseva ja Fortuna taasen osoittivat olevansa asiansa osaava yhtye: tahdit kohdallaan, musiikki todella tanssittavaa. Arja oma pirteä itsensä.

Yöllä kuski sai vielä ympäripuhuttua hampurilaisille Napan ABC:lle, hyvin upposi, sen verran nälkäisiä tanssitipusia oltiin! Sen jälkeen olikin mukava käydä kotona suihkussa ja kaatua sänkyyn.

Nyt väsyttää, mutta silti onnellinen olo. Kunnia siitä kuuluu ehdottomasti loistaville tanssittajille, namuboogeille, tulisille tangoille, rempseille humpille. Keskiviikkona kutsuu jälleen Pavi, josko sinne asti jaksaisi. Tunnustan, olen lavatanssiaddikti!!

Kirjoittajan avainsanat: Mäntsälän lava, Iitiän lava

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu