TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kruunuareena (Julia 2005-06-19 3:16)

Kruunuareena

Julia
2005-06-19 3:16

Nyt se on koettu ja ihan kantapään kautta. Kun ensi kerran kuulin paikasta, se jäi odottamaan matkavalmiutta ja sen taas sai aikaan La Strada. Todennäköisin tanssikohteeni lauantai-illalle piti olla Tykkimäki tai ainakin Jenkkapirtti.

Kruunuareena on tanssipaikka Punkaharjun Kruunupuistossa, joka on puolestaan kuntoutuskeskus tarjoten kuntoutus- ja virkistyspalveluja. Järkevämpää olisikin ollut viettää vaikka muutama päivä sillä puolella eikä olla itikoiden syötävänä tanssipuolella ;( Luonto ja ympäristö muutenkin on aivan upea liikkumista varten.

La Stradasta oli edellinen kokemus maaliskuulta Äkäslompolon Pipolassa ja yhtä hyvin pojat soittivat nytkin. Kuuluvat minun parhaiden listalleni. Anitan jutut tulevat kuin nauhalta, mutta ne sietää hyvin, kun tietää niiden teeskentelemättömyyden. Kukapa meistä jaksaisi illasta toiseen omista pursuvista muodoistaan laskea leikkiä.

Kruunuareenasta tuskin tulee koskaan tavallista tanssipaikkaa, jossa kävisi kaikenikäistä ja kaiken kirjoista väkeä. Ensinnäkin paikka oli Jumalan selän takana, ainakin minun perspektiivistä katsellen. Pariskuntia oli ollut aikaisemminkin suurin osa ja nyt lähes sataprosenttisesti. Ikäjakauma mieluummin ylöspäin kuin alaspäin.Yksin tulleita herroja oli alle kymmenen ja daameja yli kymmenen. Eikä heissäkään nuoria ollut. Siinä sitten tanssittiin, jos tanssittiin.Herroissa oli pari kolme hyvin liikkuvaa. Illan aikana ilmaantui yksi tanssituttu, jonka kanssa tulivat ainoat iloa tuottavat kappaleet tanssittua.

Tanssipaikka oli hieman kuplahallia muistuttava, toinen pää auki, jonka yläosaan oli nostettu verhot. Sateenko varalle ja kai muutenkin. Nyt aukosta porhalsivat koko Kaakonkulman itikkaperheet ja ajankulua oli itikoiden kanssa. Vainajia tuli useita sen seurustelun kanssa. Lattia oli kai jotain laminaattia, luistamaton. Jotain jauhoja levitettiin luiston lisäämiseksi. Ilmainen juomavesipaikka oli järjestetty. Suselin-merkillä ei saanut alennusta..

Siinäpä minun mielipiteeni paikasta, josta riittää tämä yksi kokemus. Pariskunnat ovat varmasti eri mieltä ja onkin hyvä, että heille on ihan ikioma paikka, jossa voi rauhassa tanssia ja ei ole tanssipaikkojen tavallista ruuhkaa, hälinää, ei heko-tanssijat tiellä ja mukava seurustella vaikka keskellä lattiaa.

Kirjoittajan avainsanat: Kruunuareena, La Strada

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu