TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tai sitten kuitenkin näin... (Humppis 2005-06-16 10:03)

Särkkäilta

Kipinä
2005-06-16 20:04

Sitkeä kevät flunssa on kiusannut pitkään ja hieman vienyt puhtia tanssimisesta.. Mutta flunssaa tai ei niin Särkkään pitää lähteä tanssimaan varsinkin kun eilisen kaltainen sää hemmotteli tanssikansaa.

Särkässä oli totutun lämmin ja hiestova ilma parketilla.. Onneksi "lämmin ei luita riko"..:) Alkuillasta huomasin heti Humppiksen parketilla..Sen jälkeen katseeni rupesikin etsimään erästä Humppiksen kanssa tanssireissuja tekevää Galantin omistajaa... Pettymykseni huomasin että tätä tanssin ystävää ei ollut Särkässä paikalla.. Toivottavasti kuitenkin kesän aikana myös Galantti näkyy Särkän parkkipaikalla.

Pinssejä katseeni yritti bongailla illan mittaan mutta en onnistunut huomaamaan yhtään...(pitäisikö käydä optikolla) Harmittavaa että en vieläkään onnistunut tanssittamaan Dragoa ja Ainoa jotka palstan mukaan monesti on ollut samoilla lavoilla. Gilbert kertoi juomatauolla Susannan olevan myös paikalla.. Ikävä kyllä siitä huolimatta en onnistunut hakemaan illan aikana Susannaakaan tanssimaan.. Onneksi on kesää jäljellä...

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu