TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Syvälahdella :-) (Caterica 2005-06-13 10:07)

Syvälahdessa :-)

Humutyttö
2005-06-13 17:59

Syvälahdessa minäkin. Tanssi-ilta alkoi vartti tunnin seisomisella lippujonossa. Väkeä virtasi sankoin joukoin kohti kesätansseja. Ja olihan meitä siellä!Paljon ei tarvinnut lämmittelytansseja tanssia, kun hiki suorastaan pursui niskasta ulos. Niin oli kesäntuntuiset tanssit!

Ulkolava on todella tarpeen tuollaisina iltoina. Ihmettelin vain, kun kaiutin nurkassa oli hiljaa. Ulkolattialla oli luistoa/pitoa sopivasti. Siis miellyttävä tanssia, kun vastaavasti varsinaisen lavan puolella oli lämmintä kuin tropiikissa.

Naistentunnilla aika meni hengaillessa parkettien välillä. Kahdella parketilla, kun tanssittiin, oli hautkin vähän sieltä täältä. Toki tanssimaankin pääsin, kun nopeasti sain haun tehtyä. Tuttuja oli paljon liikkeellä, joten osa illasta meni seurustellessa ja samalla hikeä kuivatellessa.

Runsaasta väkimäärästä huolimatta ahtaus ei ollut ylivoimaista. Ajoittain tuntui olevan jopa hyvin tilaa. Kädenalihyörinä oli joillakin kappaleilla melkoista, mutta osumia ei tullut. Minulle jäi muistoksi mukavat tanssit ja hyvät tanssittajat.

Musiikki oli koko illan tanssijalkaa hivelevää. Finlanders tanssittaa aina yhtä takuuvarmoin kappalein. Tauoilla musiikin hoiti musiikki-isäntä Matti varsin mallikkaasti.

Kirjoittajan avainsanat: Syvälahti

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu