TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Vierailu Jenkkapirtille 1116 kmYes! (Joe 2005-06-13 10:19)

Vierailu Jenkkapirtille 1116 kmYes!

Joe
2005-06-13 10:19

Talvella aikomani reissu PN&pojat yhtyeen tansseihin toteutui nyt pitkänä viikonloppuna. Reissuun suunnistin jo perjantaina iltapäivällä. Noukin kyytiin hunajaiset eväät parin tunnin ajomatkan päästä ja matka jatkui. Ennen Jyväskylää jouduimme Tikkakosken kiertotielle kun edessämme oli sattunut kolari jossa kolmen ihmisen taival päätyi enkelin siiville. Sai miettimään mikä elämässämme onkaan tärkeintä. Mikkeliin saavuttiin illansuussa ja vietettiin kummitytön lakkiaisrääppiäiset paikallisessa kiinalaisessa.

Lauantaina oli hieno ilma ja iltapäivällä jo suunnistettiin Vääksyyn majapaikkaan ja menomatkalla etsittin Vesivehmaalta Jenkkapirtti. Eniten pidän hitaasta valssista ja seitsemältä alkoi Jenkkapirtillä hitaan valssin kurssit joten sinne suunnistettiin ja oli eväälle "ylläri" (ei suuttunut). Opet oli ihan hyvät jotka neuvoi selkeästi hitaan valssin perusteita ja tunti kului nopeasti.

Hienointa oli kun tanssit alkoi ja PN aloitti tanssit hitaalla valssilla. Olen joskus sanonu lottovoitoksi jos illassa kahdet hitaat v saa tanssia mutta tänä iltana kaikki oli toisin sillä PN kolmet ja Teuvo Oinaan kahdet hitaat valssit teki illasta todella unelman.

Turhaan ei PN yhtyettä ei ole kehuttu sillä tosi hienoa tanssimusiikkia soittaa ja etenkin Vanha kulkuri ja Illan viimeinen tango (levyllä) saa hänen äänensä pehmeyden esille. Loistavat oli myös kosketinsoittajan "akropatiat". Teuvo Oinas oli myös sitä parasta "teuvoa" mitä on kuultu.

Jenkkapirtti oli jännä paikka sillä "armottomasti" portaita. Hienoa oli daami saattaa parketille portaat alas mutta poisvienti vastahankaan tuntui vähän työläältä ja yläpäässä tuli ahtautta. Kaksi parkettia oli yhdistetty hienosti solalla ja parketti sopivan liukas.

Kuulin bongatulta että paikalla on pinssiläisiä ainakin kolmekymmentä. Häh! tehän olettaniin tavallisia kun teitä ei erota joukosta. Olis pitänyt visiin juomamukit tsiikata ketä on paikalla.

Yöllä viittä vaille puoli kaksi oli sitten takki niin tyhjä että piti lähteä majapaikkaan. Aamulla aamupalan jälkeen suunta kotia kohti. Välillä jututettiin Jämsän äijää ja Juoksulahden Lassea. Heitettiin vielä puhelimeen Viitasaarella hirvipataa ja pudotin eväät kotiin lämpimin halein ja kiitos. Illalla kotipihassa puoli yhdeksän väsyneenä mutta mieli pirteänä. Vilaisu auton mittariin kertoi 1116 km takana. Todella hieno viikonlopun tanssireissu.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu