TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Krouvin lavalla lantiokontaktia breikissä:) (Julia 2005-06-11 3:37)

Krouvin lavalla lantiokontaktia breikissä:)

Julia
2005-06-11 3:37

Mukavat tanssit, tosin aluksi oli niin hiljaista, että kotia lähtöä aloin suunnitella. Filmasivat jonkun vanhemman herran tanssihistoriikkia pitkin iltaa.

Niin, naisen oikeudella muutin tanssipaikkaa. Kuikalle piti mennä, mutta Krouvilla olin sitten. Markkola ja Fernet alkavat olla kestosuosikkejani, vaikka vielä vuosi sitten olin hieman toista mieltä. Johtui ehkä osin heidän polkan tahdistaan. Nyt se on ollut sopiva jo jonkin aikaa ja kun heidän muutkin kappaleensa ovat mukavia tanssittavia, en löydä moitteen sanaa. Toisen orkesterin Channel Fourin kappaleet kaksine hanureineen ovat myös tanssittavia.

Tanssiväki koostui kaikenlaisista tanssijoista ja välillä tuntui, että olisipa joku monitaitoinen tanssijakin paikalla. Mutta illan mittaan taitajia ilmaantui, joten siltä osin oli tyydyttävä ilta. Mukana oli pyörätuolitanssijaherra seurueineen. En malttanut olla hakematta naistenhaulla. Cha-cha-kappale ei nyt onnistunut jaloilleni, vaikka herran pyörätuoli oli tanssia varten asennettu ja hän oli harrastanut tanssia seitsemän vuotta. Hän haki sitten hitaalle valssille ja hieman enemmän olisi tarvinnut tilaa pyörätuolille, mutta tanssin iloa tunsimme kumpikin. Siinä olisi haastava tanssin muoto.

Palstan opit ja kirjoitukset toisinaan pullahtavat esille. Siinä me JTH:n kanssa tanssiessa mietimme tai kai minä enemmän, että olikohan se lantiokontakti nyt kohdallaan, mistä sen tietää ja miltä se oikein tuntuu... ja breikkejäkin siunaantui joko ihan itsestään liukkaalla lattialla tai sitten JTH teki ne ihan harkitusti:), mikä tietenkin hänen pitkän tanssihistoriansa aikana on jo opittu. Yksi toinen taituri teki fuskun aikana niin paljon hidastuksia ja pysäytyksiä, että olisi saanut se filmiryhmä ottaa nauhalle minulle kotievääksi. Satuin olemaan se, joka tuli mukana – viiveellä – hymyillen. Eli oli loppujen lopuksi ihan hauskaa, jos itselleen voi nauraa.

Pekkaniskan Pojat tänään Jenkkapirtillä ja musiikki on takuuvarman hyvin tanssittavaa ja tilankin pitäisi riittää isollekin tanssijamäärälle. Toista on Syvälahden Finkkutansseissa illalla, ainakin tanssitilan puolesta. Tanssiselostukset ilonamme sitten huomenna.

Kirjoittajan avainsanat: Krouvin lava, Jenkkapirtti, Fernet, Pekkaniskan Pojat

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu