TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Hiukan Kolmiksesta, mutta pääasiassa cha chaan linjoista! (Pia M 2005-06-06 8:36)

Hiukan Kolmiksesta, mutta pääasiassa cha chaan linjoista!

Tuulispää
2005-06-06 11:35

Kolmilammi on kiva lava ja tunnelma oli eilenkin hyvä. Itse tykkään Tarja Lunnaksen musiikista ihan kypällä, joten osasin nauttia musiikillisesta tarjonnastakin. Pääsi kivasti masurkat, polkat ja hitaat valssit nautiskelemaan taitavien viejien ansiosta.

Tuosta cha chasta... Vaikka sinun ja Mvaarin opetuksessa olleena olen täysin samaa mieltä kanssasi, niin ei se toimi millään lavalla tuolleen oikeaoppisesti. - Joukossa on aina niitä, ketkä eivät huomioi keskellä tanssivia, vaan itsepintaisesti tanssivat keskiön läpi. Ja kun vieraampi mies vie, niin daamilla ei ole muuta valtaa kuin vikistä mukana ja yrittää olla survomatta ketään sivullista käsillään ja taka-askelillaan =o/

Se on helppoa kun sen osaa. Me vähemmän taitavat katselemme kateellisena ja yritämme oppia. Harjoitushan se on mikä mestarin tekee?

Uimaan olisi tehnyt mieli, mutta pyyhe unohtui matkasta, joten ensi kerralla sitten sauna lämpöiseksi lavan puolella, niin kotiin lähtiessä ihan varmasti pulahdan...

Kahvi ja pulla ovat aina tosi herkullisia Kolmilammilla! Mistähän paakkelssit tilaavat? Täyden kympin kahvio ja ysävällinen palvelu.

Kiitos taas kaikki tanssittajat ja tunnelman luojat!

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu