TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Misä kaikki huomen tanssaa...???? (Manjaana 2005-06-03 14:12)

Mäntsälä mielessäin...

Pixu
2005-06-06 8:42

Yritin saada sua kiinni, olisit autoon sopinut, mutta en saanut... ;o( Ei hätää Manjaana, Puna-ailakki sovitettiin toiseen autoon - ihan matkan varrella. Kiitos seurasta Puna-ailakki.

Mäntsälässä oli upeat tanssit. Tanssiväkeä juuri sopivasti (lähes yhtäpaljon miehiä rivissä kuin naisiakin) ja kun Eväästä hetkeksi irtauduin, pääsin heti tanssimaan. Täyteen vauhtiin taisin päästä puolen yön jälkeen. No onneksi ei pois ollut kiirettä - viimeiseen asti väännettiin.

Johnny Guitars oli musiikillisesti miellyttävä tuttavuus. Harmillisesti viimeinen kappaleensa oli niiiiiiiiiiiiiiin näännyttävän hyvä (siis tuli tanssittua kaikki mehut), että lopputaputukset jäivät niukoiksi eikä taju riittänyt heidän takaisin taputtamiseensa. Väkeä oli silloin enää kourallinen, joten siinäkin osasyy.

Ihmetyttämään jäi JG:stä kyllä yksi asia - nimittäin kappaleparit rikottiin jatkuvasti. Tahallaan vai vahingossa, se ei selvinnyt. Jos paikalla on vain pariskuntia, se ei haittaa, mutta nyt oli kuitenkin runsaat hakurivistöt ja oli aika turha miettiä hakevansa ketään tanssilajin perusteella.

Ihmetyksistä huolimatta - ihana ilta Onneksi on kesä ja monet (kymmenet) tanssit ovat vielä edessä

Kirjoittajan avainsanat: Johnny Guitars, Mäntsälä

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu