TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tanssien järjestäjä oikeudessa (Jivetär 2005-06-01 10:24)

Kenen syy, kenen syy...

Tapani
2005-06-01 17:21

jos motocross -rata on seudun ainoa, ja alueella on kohtalaisen paljon harrastajia jotka käyttävät rataa koska muutakaan ei järkevän matkan päässä ole, ja joku rikkoo pyöränsä/itsensä tolkuttoman monttuisella osuudella, niin onko siinäkään kyse pelkästään siitä että "voi voi, mitäs lähdit"...?

Juuri näin nimenomaan, jos tolkuttoman monttuinen osuus ei ole jokin poikkeuksellinen yllätys vaan nimenomaan se palvelu, jota kyseinen rata sattuu tarjoamaan. Ei minusta yksityisyrittäjää voi vaatia tarjoamaan jotain muuta palvelua kuin mitä hän tarjoaa sillä perusteella että lähistöllä ei ole muita kyseisen palvelun tarjoajia. Vähän olisi järkeä moisessa minussa. Jos palvelua ei ole niin sitten sitä ei ole. Ehkä sille olisi markkinarakoa jossain sellaisessa paikassa missä se puuttuu; jos näin on, niin sopii pistää lava pystyyn itse tai vihjata jollekin toiselle yrityshenkiselle ihmiselle.

Minusta tuntuu, että osalle tanssijoista on vähän hämärää ero yksityishenkilön tai yhteisön pyörittämän liiketoiminnan ja valtion tarjoamien palveluiden välillä. Sama tuli esille hakuvuorokeskustelussa. Asiasta puhutaan ikäänkuin tanssiminen olisi jonkinlainen perusoikeus ja ikäänkuin tanssipaikkojen asioiden pitäisi olla tanssijoiden demokraattisessa päätäntävallassa. Voisi olla toinen ääni kellossa jos itse omistaisi tanssilavan ja muut ihmiset alkaisivat sanelemaan miten sitä pitää pyörittää. Asiakkaiden toiveiden huomioiminen on toki menestymiselle välttämätöntä, mutta se kenen toiveita ja miten tanssien järjestäjä toteuttaa on hänen oman harkintavaltansa alla.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu