TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Finkut&PNP riutalla (Helsinkiläinen 2005-05-29 13:15)

Finkut&PNP riutalla

Ansku
2005-05-29 15:56

Lauantaina klo 18 aikaan käänsin kelkkani ja päätin sittenkin lähteä Riutalle. Vielä kun kimppakyytikin järjestyi niin eikun matkaan. Tosin lavalle menin eri kyydillä kuin sieltä tulin, tulokyyti lähti sen verran aiemmin, että miut ois jalasta kirkuvana joutunut autolle raahamaan, onneksi Lappeenrannan suunnalta oli myös tanssiin hurahtaneita liikkeellä, he sitten ystävällisesti tarjosivat kyydin kotio. Tuhannet kiitokset!!!

Jo mennessä tiesin että hyvät tanssit olivat odotettavissa, sen verran hyvät orkesterit lavalla olivat. Lipun maksettuani sain näköpiirini PNP:n Matti-Sakarin jota pitikin sitten rientää rutistamaan. Isännällekin muistin (tosin vähän jälkijunassa) antaa synttärihalin. Kauaa ei tarvinnut rivissä töröttää kun jo vietiin ekoille, sen jälkeen saikin taas painaa pää punaisena ympäri parkettia. Tuttuja olivat kaikki joiden kanssa tanssin ja vaikka naisten tunnilla yritin hakea myös niitä jotka eivät olleet ehtineet miuta hakea, totesin tehtävän mahdottomaksi. Eräs herra totesikin viimeisen puolen tunnin aikana yrittäneensä hakea monta kertaa, mutta kun ei päässyt lähellekään. Saman huomasin minäkin naistentunnilla, joten pokkana hain Isännän miestenhaulla.

Lattia oli liukas, hitaammilla kappaleilla se ei niinkään haitannut, nopeammilla meni luisteluksi. Alkuillasta riitti vielä sen verran vääntöä jaloissa että BW meni ilman suurempia kömmähdyksiä, mutta loppuillasta pohkeet huusivat armoa. Mutta missä kunto pettää, mennään sisulla. *wirn* Polkat hirvittivät ensin, mutta taitavien viejien käsivarsilla kestettiin pystyssä.

Musiikki oli monipuolista, kuinkas muuten. PNP:t soittivat masurkatkin. On helppo tanssia kun lavalla on asiansa osaavat yhtyeet!! Viejät olivat parasta A-luokkaa (jos olkapäänne tuntui kostealta, saattoi osa olla kuolaa, hih). En muista iltaa jolloin viimeeksi tanssinautinto olisi ollut yhtä huipussaan!!!!

Kotimatkalla autossa päässäni soi PNP:n "Kahdet askeleet", vajaan kilometrin kävelymatka kotio about puoli neljän aikaan lintujen laulaessa meni sekin ihan täpinöissä, kevyesti nousi kinttu.

Tänään aaamu kuluikin sitten uunituoretta PNP:n levyä kuunnellessa, sinkku alkoikin olla jo lähestulkoon puhki. Mahtava levy! Kyl Pojat on sitten hyviä! Eli ei pidä ihmetellä jos meikäläisen humppaufo liikkuu jotenkin svengaten, boxissa on silloin taattua tanssimusaa.

Tänään vielä Tirvalle, vaikka Tulkki ei nyt suosikkeihini kuulukaan. Syletti vaan tuossa tämän päivän lehteä lukiessani: Tirvan joutsenelta on katkaistu kaula, ikkunoita rikottu, penkkejä heitelty, mikroaaltouuni viskattu pihalle ym. viikonlopun aikana... Tyhmyydellä ei ole rajaa. Ympäri korvia sietäisivät.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu