TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Finkut&PNP riutalla (Helsinkiläinen 2005-05-29 13:15)

Finkut&PNP riutalla

Julia
2005-05-29 13:37

Tanssit vai tanssiaiset... Oikeassa olit Kraka, ne olivat tanssiaiset. Ei voisi miellyttävämpää tanssi-iltaa olla. Orkesterit esittivät parastaan. Tanssiväki kerrassaan taitavaa. Oli ilo olla mukana ja saada tanssia kaikkia esitettyjä tanssilajeja. Jopa se polkkakin, kun alkuillasta jäin paitsi ja Pekkaniskan Pojat esittivät lopulla iltaa – pyynnöstäni. Kaunista nimikkorumbaani en tarvitse pyytää. Se hellyttää minut täysin, samoin kuin herra, jonka kanssa sen tanssin.

Niin paljon oli tuttuja pinssiläisiä, palstalaisia ja muita tanssituttuja, ettei seinäruusuilusta tullut mitään. Kiitos kaikille herroille ja erityisesti kahdelle tanssitaipaleensa alussa olevalle. On ollut ilo nähdä taidon ja varmuuden lisääntyvän. Eikä vähimpänä autonkuljettajamme, jonka vaimonsa kanssa sain houkuteltua ensivierailulle Riutanharjulle. Heille paikka oli iso ja ihmeellinen. Kun vaimoa ensikertalaisena haettiin hyvin tanssimaan, niin herra vapautui välillä käyttööni.

Hetkittäin ennätti muutaman sanan vaihtaa naisrivissä ja uusi bong – Drago, hymysi valloitti herratkin ! Kiitos Helsinkiläinen esittelystä. Asioilla on tapana järjestyä, niin kuin kyytijututkin. Onneksi Isäntä piti huolen teistä.

Finlanders esitti Kuoleman paikka-tangon ja kun viime sunnuntai-illalta oli tuoreessa muistissa sama Varjokuvan esittämänä, niin ensinmainitun esitys oli hyvä kakkonen. Mielipide ja makuasiat sallittakoon.

Lattian liukkautta oli kyllä, mutta minun mummoilleni oikein sopiva. Helpompi oli herrojenkin kääntää minua, kun kenkä luisti ;)

Tällaisia tansseja ei tule vähään aikaan, mutta muisto elää ....

Kirjoittajan avainsanat: Riutanharju, Pekkaniskan Pojat, Finlanders, varjokuva

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu