TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Liian rennot naiset tansseissa (Sinisilmä 2005-05-15 15:18)

Liian rennot naiset tansseissa

Hambi
2005-05-16 10:19

Ainoastaan pari tapausta muistan, jolloin daami olisi ikään kuin valunut pois sylistä kesken tanssin. Huomattavasti tavallisempaa häiritsevä velttous on kädenalitansseissa, jolloin kuvioista tulee veivaamista ja nyanssien välittäminen on pressillä viemistä vaikeampaa.

Ylävartalon rentous olisi miellyttävintä kompensoida jättämällä käsien osuus viennissä mahdollisimman vähäiseksi ja pyrkimällä viemään muilla kontaktipinnoilla. (Luonnollisesti vain siinä tapauksessa että daamin jalat kantavat.) Jos miehen vasen käsi on läheisyyden tiellä, niin kai sitä voi silloin löysätä molempien parhaaksi. Kannattaa harjoitella tanssimista aivan ilman käsiäkin (siis myös tavallista tanssia eikä vain edestakaisin menemistä), vaikka se aluksi tuntuu hyvin hankalalta.

Loppujen lopuksi on kyse valinnasta, mistä kukakin daami haluaa itseään vietävän. Hyvä ylävartalon kannatus ja ryhti mielestäni on lopulta kuitenkin jokaisen daamin etu. (Harvat tilannekohtaiset poikkeukset esim. fiilistelevissä paikoissa tietysti huomioiden). Toisaalta rentoutumalla tanssista saa normalia menoa keinuvamman. Jopa tanssillisten aaltojen (kirjoittajan oma ilmaisu tuntemuksistaan) teko on mahdollista.

Kirjoittajan avainsanat: seuraaminen

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu