TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tulenliekki kutsui 14.5.... (Vihtatyttö 2005-05-15 19:15)

Tulenliekki kutsui 14.5....

Vihtatyttö
2005-05-15 19:15

Tuli sitten tämän kesän lavakausi avattua Leppävirran Tulenliekissä, jossa tanssikansaa viihdyttivät (sananmukaisesti) Arja Koriseva, Jukka Ruusumaa & Fortuna. Vauhdikas ilta, vaikka kovinkaan paljoa ei tanssilattialla päässyt pyörähtelemään illan aikana, mutta ei se tahtia haitannut :) Pinssiä en voinut toppiini laittaa, vaikka tämän illan oli tarkoitus olla ensimmäinen pinssi-tanssi-ilta, sillä jo postituksen yhteydessä oli hakaneula pinssistä irronnut, eikä isän yritykset liimata sitä pikaliimalla paikalleen onnistunut :( Matkaan siis ilman pinssiä...

Positiivinen yllätys illassa oli että Jukka lauloi sambaa, sitä harvemmin on tullut kuultua näillä keikoilla! Vietiinhän sitä tätäkin tyttöä samballe ja alkun oli askeleet hakusessa, viime kerrasta kun oli aikaa...mutta alun polvien yhteen kolistelun jälkeen rytmi löytyi :) Ainakin tanssijoiden kunto tuli testattua noiden sambojen aikana, pienellä välisoitolla ja spiikkauksella Jukka ja Fortuna esittivät kaksi sambaa yhteen putkeen! Illan aikana saatiin kuulla myös hidasta valssia, ihan tuplana, kun sekä Arja että Jukka sitä omilla seteillään esittivät.

Tunnelma oli korkealla, vaikka ilmeisesti jonkinmoisia ääniteknisiä ongelmia taisikin Fortunalla olla Arjan ensimmäisellä setillä, koska Jukka siirtyi välillä keskelle tanssilattiaa kuuntelemaan soitantaa ja laulantaa.

Lämpöä riitti ja illasta jäi hymy huulille :) Vihtatyön tie jatkuu taas...

Kirjoittajan avainsanat: Tulenliekki, Arja Koriseva, Jukka Ruusumaa

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu