TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Eija tahditti iltaa Kisiksellä (Slovari 2005-05-05 10:12)

Eija tahditti iltaa Kisiksellä

Andreas
2005-05-05 19:19

No, Kisarannassa minäkin helatorstain aattoa viettämässä. Paikalla olin tosin, tavoistani poiketen, vasta puoli kymmenen maissa. Syy moiseen oli jivetunti Tampereella, käynti kotona ja suihkussa.

Naisten haku oli juuri menossa, siis ei tarvi tanssia hetkeen! Väärä luulo. Heti ensimmäinen haku kun astuin salin puolelle ja kaiken lisäksi vielä toisella puolikkaalla, kiitos Kikka. Haku jatkui kiihkeänä koko naistenhaun ajan, syykin selvisi, miehiä vähän. Mitä lie ehdin jo kuvittelemaankaan, no jääköön kertomatta. Muuan naistenhaku pinssin perusteella, hakijana Jivetär (menikö nicki oikein). Seuraaminen oli parasta A-luokkaa, vaikka kyseessä olikin kotikutoinen askellukseni, kiitos vielä kerran.

Myöhemmin illalla jivet Jivettären kanssa ja sain todeta, että en ole vielä edes esikouluasteella jivessä, verrattuna tanssidaamiini. Auttaiskohan yhtään jos sanon, että taidettiin käydä eri opissa? ;-D

Kikan ja Julian kanssa mentiin kolmistaan buggia maitolaiturilla, vesipiste salin kulman korokkeella, en tiedä että menikö edes sinnepäin, mutta hauskaa meillä ainakin oli, ja sehän on pääasia. Samalla tuli myös pyörittettyä Juliaan uudessa tangohameessaan.

Toisella naisten haulla haku kenties jälleen pinssin perusteella? No, molemmat olimme pinssiläisiä, ja nickit vaihdettiin. Tanssineitosen kuultua nickini häntä alkoi hieman jännittää, ”herra persoonallinen askellus”. Ei olisi tarvinnut! Pienien alkuvaikeuksien jälkeen, mikä on ihan yleistä, seuraaminen sujui jo hyvin, eikä se askellus niin paha ole vaikka onkin persoonallinen ja kotikutoinen. Kiitos vielä kerran Tellu.

Illan viimeinen valssi, siis vain se jälkimmäinen, vaatenaulakon tytön kanssa, kun mua kerran haettiin vaikka pitikin kuivatella paitaa, kiitos!

Ilta oli kaikkinensa ihan onnistunut vaikkakin kevyitä törmäyksiä tulikin enemmän kuin runsaammalla yleisöllä varustetussa tanssi-illassa. Musiikki oli todella hyvää, nyt sen kuuli paremmin kuin talvella Kerholassa, johtuen Kisarannan merkittävästi paremmasta akustiikasta. Volyymi ja balanssi paikallaan, kiitos äänitarkkailijan.

Nähdään ja tanssitaan taas kesälavoilla!

Kirjoittajan avainsanat: Kisaranta

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu