TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Vappuaatto Kisarannassa! (Andreas 2005-05-01 19:51)

Vappuaatto Kisarannassa!

Andreas
2005-05-01 19:51

No, lähdin sitten kuitenkin niihin kevätkarnevaalitansseihin, vaikka aiemmin hieman toppuuttelin menohalujani. Yksi syy oli että en halunnut viettää ko. iltaa vain itseni seurassa ja muutakaan en keksinyt (en kai oikein yrittänytkään).

Ilta olikin kaikkinensa ihan kiva. Ryysiksestä ei puhettakaan vaikka niin uumoilin, tanssikansaa paikalla suunnilleen normaalin tanssi-illan verran ja vastakkaisten sukupuolten suhde oli paikallaan. Näitä, kerta vuoteen lavoilla vierailijoita oli sitten sitäkin enemmän, mutta heidänkin kanssaan pärjäsi melko hyvin, kun lavalle mennessä tiesi mitä illalta odottaa. Pääasiahan on, että kaikilla on hauskaa ja nauttii tansseista mahdollisimman paljon.

Törmäilyjä en täysin pystynyt välttämään, melko hyvin kuitenkin. Paikalla oli mm. sellaisia tanssipareja joiden eteneminen tapahtui suhteessa kaksi eteen ja yksi taakse, nämä meinas hieman tuottaa ongelmia. Usein syynä etenemiseni hidastumiseen oli nämä lähes paikallaan pyörivät pariskunnat ja niitäkin sitten sattui oleen kerralla kolme paria rinnakkain, ohita siinä sitten. :-)

Liekö sitten esimerkki saatu Humppikselta, mutta minäkin tanssin pätkän kädenalitanssia eteisessä vaatenaulakon tytön kanssa, kukaan ei töninyt, ei tullut foksaajia tanssialueelle ja hauskaa oli. ;-)

Illan pääesiintyjä, tangokuningas Tommi Soidinmäki ja säestävä yhtye Lumipallo, teki mielestäni aika pahan etikettivirheen kun esittivät vain yhden encore kappaleen. Seurauksenahan siitä oli jonkin asteinen sekaannus. Ei hyvä! Illan toinen esiintyjä Juha Vartiainen & Variaatio esitti kaikkinensa mielestäni tanssittavampaa musiikkia kuin illan pääesiintyjät, tosin Lumipallo yhtyeellä oli joitakin erittäin hyviä ja nautittavia esityksiä, kiitos niistä.

En menettänyt, ainakaan vielä, vaatimatonta tanssitaitoni, jalassani oli edelleen mustat kengät. :-D Hain myös kahta ennen hakematonta tanssineitosta joiden tiedän olevan hyviä tanssimaan ja käyvän paikalla kohtalaisen usein. Itselläni vain on ollut pupu pöksyssä, että tohdinko hakea heitä, heidän hyvän tanssitaitonsa vuoksi. Persoonallinen askellukseni onnistui heiltä varsin hyvin. Toinen uusista tanssituttavuuksista haki jopa naisten haulla minua tanssimaan, niin että vielä kerran kiitos tanssista.

Nähdään taas lavoilla!

Kirjoittajan avainsanat: Kisaranta

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu