TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Vaaleanharmaat kengät! (Andreas 2005-04-28 13:07)

Vaaleanharmaat kengät!

Andreas
2005-04-28 13:07

Viime syksynä oli palstalla puhetta, että vaaleanharmaakenkäiset eivät osaa tanssia! Itse kuulun kesäisin ko. ryhmään koska musta ei mielestäni oikein sovi vaaleeseen asuuni. Sain tosin synninpäästön tanssitaitoni osalta, mutta jospa sittenkin tanssitaito on sidottu kenkien väriin? :-)

Talvikaudella käytän mustia kenkiä, kuten myös kokomustaa asua (ainakin enimmäkseen). Pidän tanssitaitoani välttävää hieman parempana, ainakin mustissa kengissä. Uskallankohan nyt lavakauden kääntyessä kesäaikaan laittaa niitä vaaleanharmaita kenkiä jalkaani, jos vaikka tanssitaitoni muuttuukin heikoksi tai jopa osaamattomaksi? X-vaimonikin aina sanoi, että: Et sää osaa tanssia…. Täytyisköhän pikkuhiljaa alkaa kuunteleen nuorempien ja viisaampien puheita? Ei ole vieläkään tullut hankituksi kaksvärikenkiä, niillä kuulemma tanssitaito olisi huipussaan, siitähän sain vihjeen tällä palstalla. ;-)

Vappuaatoksi en ole vielä tehnyt päätöstä tanssien suhteen. En välttämättä ole kovin ihastunut siitä ryysiksestä mikä tanssilavoilla on tämän kevätkarnevaalin aikaan. Olenhan tuota seurannut jo useammankin vuoden ajan. Ja sitten tulee vielä tämä vakava uhka sen vähäisenkin tanssitaidon menetyksestä! :-D

Joka tapauksessa kaikille palstalaisille:

Riemukasta ja tanssillista Vappua!

Kaikesta huolimatta kesälavoilla tavataan!

Andreas

Kirjoittajan avainsanat: kengät

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu