TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Finlanders Tulenliekissä (Veera62 2005-04-26 10:30)

Huomenta

Johan Tokes
2005-04-26 21:19

Itäsuomalaiset taitaa nukkua vielä talvi-unta

Eivätkä nuku! :-)
Vaan kun meitä lienee niin vähän, niin tänne kirjoittelu ei ole niin antoisaa. Onneksi täällä on mahdollisuus hakea maakuntakohtaisesti artikkeleita, muuten saattaisi minultakin jäädä, myöskin lukupuoli. Olisin kyllä itse tullut sinne, mutta kun hoitovapaata (lue "menomahdollisuuksia") on vain kerran kahdessa viikossa (keskimäärin), niin enpä päässyt :-( Enkä pääse vapunkaan seutuun! Siispä en suosittele tanssin pauloihin joutumista ennen kuin lapset pärjäävät itse! Kaikesta huolimatta valitsisin mieluummin toisen yhtä mukavan vesselin "toimittajineen" kuin paremmat tanssin harrastusmahdollisuudet.


Muuten Heurekaan tuleva tanssipaikka: yhtä aikaa tanssimaan 1000 paria - huimaa. Ja mitähän tiedettä ne sinne saavat oheen? Vaikkapa väärentäviä peilejä niin seiniin kuin y-akselinkin suuntiin, ilmastoituja tanssiasuja myyntiin tai vuokralle, suoralle näyttävä mutta nurkissa sisäänpäin kallistettu paana, tanssitoive/-taito ym. ilmaisimet jne.

Iltasadun ja -silitysten aika ... ja sitten vielä töihin vnc:n avulla (toivottavasti se ei imaise konttorilla olevia tänne) :-(

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu