TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Finlanders Tulenliekissä (Veera62 2005-04-26 10:30)

Finlanders Tulenliekissä

Veera62
2005-04-26 10:30

Oltiimpa siellä mekin ja tungoksessa toisistamme eksyttiin.Ja eikun naisten riviin seisomaan..siis mihin riviin..laumahan se oli.Juu päätimpä luovuttaa sovinnolla,kun en omaa röyhkeää luonetta ja kyynärpää taktiikkakin on heikko..eikun motivaation puutetta se oli tuohon kilpaan,sillä sitä se oli.

Mitä tulee paikan tuuletukseen niin tuo tapa että takassa palaa tuli, paikka täynnä..siis tupaten täynnä ihmisi jotka liikkuvat,katossa pyörii tuuletimet täysillä ja kolmet ovet on ulos auki on jotenkin käsittämätön. NIIN johan on ihme jos ei jossakin kohdin ole liikatuuletusta. Valitettavaa vaan on että se kohta on juuri naistenrivi.Miestenrivistä ei juuri kokemuksia ole mutta olettaisin että tilanne on sama. Niikun nyt lauantaina taas nähtiin ja koettiin niin TOSI ankara viima kävi vaikka kuinka oli meitä naisia laumassa.Kipeeksi siinä tulee. Olemme joskus puhuneet tuosta takasta mikä on parketin keskellä.Kun sen nyt pitää siinä kerran olla niin, eikö joku iso ulkotuli/tulet ajaisi saman asian?Eihän se yhtä näyttävä olisi,mutta ajaisi kyllä saman asian eikä tuottaisi lämpöä yhtä kamalasti. Voisivat ainakin kesällä kokeilla tuota.On jotenkin nurjan tuntusta kun ulkona on 25-30 c lämmintä ja tanssipaikassa poltetaan koivuhalkoja tanssien aikan.

Niin siitä lauantaista vielä.Siirryin siis suosiolla siihen ylös baarinkaiteen viereen seisoksimaan jo hyvän joukon jatkoksi.Olihan se aika hupaisaa katsottavaa.Valtava ihmismassa survoo paria vaihtaen hikihatussa sinne ja tänne.Voi sitä kai hyvällä tahdolla tansiksi kutsua.. hih hih. Löytyihän se omatanssittajakin kun malttoi vartoa.Ja eikun sekaan vaan.Ihan kivaa oli sit kumminkin.Ja miksi ei olisi ollut kun oli laatumiehet töissä. Kotiin ajeltiin kuivia teitä myöten mekin ja ostettin mekin ADC.ltä arvat. Voitin 10e.Ja eikun vappuna sitä tuhlaamaan.Pitänee vaan lipunhinnan toinen puoli hankkia tässä viikolla työllä..voi kurjaa.

Kerkesin jo tässä pähkäilemään että eikö muita palstalaisia tuolla ollutkaan.Itäsuomalaiset taitaa nukkua vielä talvi-unta,kun kesälavatkaa eivät vielä suuremmin availe oviaan Vappuna.Koettakaas nyt heräillä..sanokaas nyt vaikka huomenta niin uskotaan että on jotain eloa tulossa tuonne lavoille.

Iloista Vappua ,paljon simaa,tippaleipiä , hillomunkkeja irtoneniä ,tööttiä,serpentiiniä yms, yms.

PS.Mikäs se muuten tekee sen oiken vapputunnelman,kertokaas?

Meillä se on kai sima ja serpentiinit,pallot ja töötit ja jonkin asteinen sotku sitten vapunpäivänä.Perheessä kun on lapsia sotkua on joskus AIKA paljonkin .. ja äippä siivoo..jes!

Kirjoittajan avainsanat: Tulenliekki, Finlandes

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu